adamdiver Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja startuje 1 lub 2.08 i pobyt do 16. Jedzie ktoś z Was w tym terminie, albo już gdzieś będzie się wygrzewał ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeKa87 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) ja mam w planach wyjazd około 3-4 sierpnia. czy dojdzie do skutku okaże się w przyszłym tygodniu. trasa częstochowa - siófok Edytowane 9 Lipca 2014 przez BeKa87 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_G Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja się wybieram z rodzinka. Startujemy 1.08. Pierwszy tydzień planujemy nad Balatonem w Fured, a drugi baseny na wschodzie kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz_D Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Tranzytem do Rumunii, 4 sierpnia Kiskunmajsa http://www.jonathermal.hu Wracając 16-go Sarospatak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdiver Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) ja to raczej Hajduszoboszlo, ewentualnie Lipot bo jeszcze tam nie byłem. Balaton raczej z 2-letnim synkiem to średnio dlatego pozostaje przy basenach ;-) Edytowane 9 Lipca 2014 przez adamdiver (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tok Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ja się wybieram z rodzinka. Startujemy 1.08. Pierwszy tydzień planujemy nad Balatonem w Fured, a drugi baseny na wschodzie kraju. W Fured byłem kilka lat temu ładnie i spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdiver Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 W Fured byłem kilka lat temu ładnie i spokojnie Ja się wybieram z rodzinka. Startujemy 1.08. Pierwszy tydzień planujemy nad Balatonem w Fured, a drugi baseny na wschodzie kraju. Jakie campingi macie już sprawdzone w Fured ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdiver Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 tak apropos Balatonu: http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/swiat,27/gwaltowne-burze-na-wegrzech-zeglarze-uciekali-z-balatonu,127790,1,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdiver Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 To jak będzie ktoś w Lipot 1-2 sierpnia albo startuje w tym czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PYNIUS Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Czy ktoś był ostatnio w Berekfurdo ?.Miał tam powstać nowy kompleks basenów czy jest to realizowane czy tylko byla to plotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prusiak Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Pozdrowienia z Lipot. Słońca i ludzi full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdiver Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Prusiak do kiedy będziesz? Ludzi full tzn że z miejscem słabo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucek26 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Pynius, Kilka dni temu byłem w Berekfurdo. W czasie mojego pobytu zdjęto dach ze starego krytego basenu i przystąpiono do prac. W przyszłym roku ma być gotowy całkiem nowy odkryty basen po prawej stronie basenu olimpijskiego (wg .słów Lajosza za 300 dni) .Teren pod ten basen ogrodzono i rozpoczęto prace ziemne. Wygrodzono także teren pod obiekt kryty ,który ma zostać zbudowany na miejscu starego JODKA, lecz przypuszczam ,że może to potrwać ze dwa lata. Edytowane 26 Lipca 2014 przez Lucek26 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PYNIUS Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Dzięki za informacje w zeszły roku była mowa że w tym roku w październiku miało być to wszystko gotowe,a tymczasem jak widać roczny poślizg skąś to znamy?No to nie zmieniam planów i wyrószam w tym roku na Chorwację.Jest jeszcze ciekawa wiadomość która napłyneła ze Słowacji z Jeziora Zemplińska Sirava tam na brzegu obok campingu i dużego nabrzeżnego basenu,otwarte zostały pod koniec czerwca baseny termalne z wodą siarkową,ciekawa propozycja i konkurencja dla Węgier.W miejscowości prawdopodobie Kauża. Edytowane 26 Lipca 2014 przez PYNIUS (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brankiniol Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Cześć Jadę na Węgry tradycyjnie.na weekend chce zatrzymać się w Ligota. Mówicie ze jest ciasno? W czerwcu było ok. Mam nadzieję że w ssobotę znajdzie się miejsce. Co wam dowieść z polski? Jeśli miejsca brak to lecę prosto na Balatonboglar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi