cicik Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 witam będę potrzebował na czas pobytu w nor. internet ... (sprawy zawodowe żony ... wiem wiem , nie po to sa wakacje ale "takie życie" :/ ) nie wiecie może czy można kupić tam (a jeśli tak to jaką ?) kartę sim jak u nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darboch Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Oj, ciężka sprawa bo nie po to są wakacje no ale "taka sytuacja", jak trzeba było to w sklepach kiwi żeby zrobić przelewy etc i tyle. Jak na wiecej to nie pomogę. Aha... Przypomniało mi sie, że w każdej bibliotece jest darmowy net a biblioteka praktycznie w każdej mieścinie Edytowane 6 Lipca 2014 przez darboch (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi