Andy Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Co powiecie na kolejne Warszwskie spotkanie ? Proponuję wekkend 26-27 stycznia w samym centrum (żeby było sprawiedliwie). Brazylijska knajpa , fajne żarcie i tanio , mogą nam zestawić duży stół. CHURRASCO Czekam na odzew kolegów i koleżanek. pzdr Andrzej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Mi się nie uda w tym terminie Ale może następnym razem Pozdrówki!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 No dla mnie to też ciężki okres bo to tuż przed sesją . Może jakoś początek marca jak już wszyscy z ferii wrócą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Może jakoś początek marca jak już wszyscy z ferii wrócą? Wtedy i my może byśmy się doturlali Może już nie będzie zimno to z budkami? Wariackie by to było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Luty krótki jest, to zleci szybko, ja mogę kiedy chcecie. Tak, żebysmy WSZYSCY byli, no nie ? Sobota lepsza na spotkanie mysle, knajpa ok. Widzę, że Szarego korci zimowa przygoda, damy radę. J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rn Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 My z Kasia tez sprobujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 my we troje (czworo ) na 99 % Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 Czyli co ? Robimy 26 stycznia , i następne w marcu , czy styczniowe odpuszczamy????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Robimy . W marcu zrobi się kolejne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rn Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 jakie godziny wchodza w rachube 26go?? pytam bo juz wiem ze raczej bedziemy mieli dosc wazne spotkanie wieczorem na ktorym musimy byc :/ i tak sie zastanawiam czy sie nam uda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trybeki Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Nas raczej nie bedzie. Jak dobrze pójdzie to pojedziemy odebrać naszego ślimaka z naprawy gwarancyjnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts