jessica Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Witam. Nie znalazłam ( moze niezbyt dobrze szukałam za co z góry przepraszam) Informacji na temat opłat w drodze na południe Europy. Zmieniliśmy holownik i teraz mamy łącznie 4300 kg : Holownik 3000, przyczepa 1300 kg. Czy ktoś ma pewne informacje nt. Opłat za przejazd Czechy, Austria i dalej na południe? Słowenia, Cro, Czarnogóra, Albania, Grecja, Włochy? Słyszałam rożne zdania - nie wiem czy plotki- chciałabym uniknąć przykrych niespodzianek po drodze.. Serdeczne dzięki za pomoc Pozdrawiam podróżujących daleko i blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Coś mi się wydaje że już o tym było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Nie znalazłam ( moze niezbyt dobrze szukałam za co z góry przepraszam) Zgadza się. Źle szukałaś Pierwszy z brzegu temat ---> http://forum.karawaning.pl/topic/15993-nowe-ceny-winiet-2014/?hl=winiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vrs Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Tu masz jeszcze aktualne opłaty http://www.pzmtravel.com.pl/informacja-o-oplatach-drogowych.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek94 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 My sie martwimy ze 3,5 t a tu pewnie żona pakowała zestaw a poważnie to byłem e szkoku. Cudak na numerach białoruskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jessica Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Spablo, Tom, vrs, Dzięki chłopaki tabelki już wcześniej przejrzalam.. Ale.. Jak z tą Slowenią? Jak liczyć tę wysokość? Od ziemi czy od osi Akurat mam najnizszego busika ale jutro pomierzę - jakoś mi sie nie uśmiecha 40 euro zapłacić... No i jeszcze jedna watpliwosc : "2-śladowe pojazdy silnikowe o wysokości nad pierwszą osią powyżej 1,30 m lub więcej, których maksymalny dozwolony ciężar nie przekracza 3.500 kg z przyczepą lub bez" A co kiedy maksymalny dozwolony ciężar przekracza 3500 kg z przyczepą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Jessica tu masz pełny wykaz opłat w Słowenii, a tu listę samochodów - każda Carawella i Traffic to kategoria 2B. Winieta tygodniowa 40 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajonet Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) http://www.viatoll.pl/pl, Edytowane 8 Lipca 2014 przez bajonet (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi