irek w Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Witam. Jeżeli ktoś z forumowiczów i nie tylko ,miałby chęć na wspólną integracje to zapraszamy do Debrzna 11-07-13.07. Komu nie przeszkodzi to w planach życiowych ,niech zostawi ślad ,że tu był i jest Za . Nie robimy żadnej listy ,kto będzie to będzie . Edytowane 3 Lipca 2014 przez irek w (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinka_23 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 My się dołączamy do wyjazdu z całą rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogi Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Podpinam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
California Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam, a Ja byłem i widziałem - czas pokaże co się okaże Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzyniaki Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Będziemy z Wami tylko duchem, niestety. Ale wypijcie coś z % za nasze zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinka_23 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Oj, miedzyniaki to zdrowia na pewno na co najmniej rok wam wystarczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orion Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 My pewnie też będziemy, bo jeszcze stamtąd nie wyjechaliśmy nasza budką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzyniaki Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Malinka, jeśli te zdrówka pomnożymy przez ilość uczestników, to ZUS nas znielubi, bo do setki dociągniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orion Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Zabieram ze sobą taśmę ostrzegawczą, żeby chłopacy mogli zrobić wam rezerwację miejsc. Dajcie znać ile pozdrowionka. Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek w Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Malinka ,Kasia a rodzice kiedy jadą ? może oni ogarną miejsca abyśmy razem stali .Oczywiście jak będzie taka możliwość ? Ostatnio było dobre ustawienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinka_23 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Rodzice będą w środę więc coś tam nam zarezerwują.... No i najlepiej tak jak poprzednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek w Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Już obsługa rezerwuje poprzednie miejsca ,także jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinka_23 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 No to fajnie zapowiada się super pogoda więc my chyba jedziemy w czwartek wieczorem a ja zostaje do następnej środy z rodzicami. Tylko myślę jak tu jeszcze jedną lodówkę skombinować żeby zimne piwo zawsze było pod ręką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 mam pytanie do moich ulubieńców my wracamy pod koniec lipca z wladka czy macie chec na jakiś wypad weekendowy u was z nami bo czas byliby was poznać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek w Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Określ dokładniejszy termin to może coś się ustali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi