adamdiver Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 pytanie jak w temacie. proszę o info. podobno ktoś oferuje przechowywanie w szklarni koło warszawy. dzięki z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdiver Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Widzę, że chyba wszescy mają garaże albo domki jednorodzinne i trzymają na posesjach. Może jednak ktoś zna jakieś dobre miejsce gdzie można przechowywać przyczepkę ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 tez chętnie bym gdzieś cepka przezimowal i moze po powrocie cos sie wyklaruje ale jakieś 50-60km od Wawy ale najpierw musze to pojechac i obejrzeć z tego co wiem to prądu tam napewno nie ma i wejdzie tam ok 6 cepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 @adamdiver Zachęcam do odwiedzenia ZGKiM < pytaj o grunt = 15-20m2 na postawienie blaszanego garażu na przyczepę Pozdrawiamy, Ir & Ed @jarobaro, odwiedż najbliższy ZGKiM na pewno otrzymasz odpowiedż/pozwolenie na postawienie garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeBob Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Chcecie przechowywać przyczepę tylko przez zimę czy cały czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Chcecie przechowywać przyczepę tylko przez zimę czy cały czas? tak na zime od padziernika do kwietnia z możliwością wejścia i jakiś modyfikacji a masz cos do zaoferowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeBob Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Ja zimowałem od X do IV przyczepkę u ludzi na wsi w stodole, między Sochaczewem a Błoniami, koło Kask. Płaciłem 50zł/m-c. Stodoła z desek więc przewiewna, ale sucho i dach szczelny. Żadne myszy ani robactwo do cepki nie weszło. Jest spora, zmieszczą się tam jeszcze ze 3 cepki. Jak by co to mogę spytać czy przygarną więcej przeczep na zimę. Edytowane 2 Lipca 2014 przez SpongeBob (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiA Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja zimowałem od X do IV przyczepkę u ludzi na wsi w stodole, między Sochaczewem a Błoniami, koło Kask. Płaciłem 50zł/m-c. Stodoła z desek więc przewiewna, ale sucho i dach szczelny. Żadne myszy ani robactwo do cepki nie weszło. Jest spora, zmieszczą się tam jeszcze ze 3 cepki. Jak by co to mogę spytać czy przygarną więcej przeczep na zimę. Jak będziesz mógł podpytaj. Też chętnie schowałbym ciepkę przed śniegiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokes Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Podłączę się do tematu. Gdyby ktoś słyszał o jakiejś stodole, hali, garażu to chętnie się przyłączę. W zimę nie mam potrzeby odwiedzać przyczepki więc moja może stać na samym końcu zastawiona innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gpjac Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja też byłbym chętny na kawałek dachu na zimę dla przyczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeBob Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Nie mogę skontaktować się z tymi ludźmi ale do końca tygodnia postaram się coś ustalić i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 ok to czekam na jakies info na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yart Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Też bym się podłączył jak by się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Też bym się podłączył jak by się dało Witam, w miejscu gdzie przechowuję w Wa-wie (pod dachem!!) są jeszcze 3- max 4 miejsca na przyczepy, lub campery. Kto pierwszy ten lepszy. Miejsce - ok 300 m. od wylotowej na Wrocław, Kraków -dojazd asfaltowy.Ubezpieczone i pilnowane. Proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yart Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jestem zainteresowany, jeśli będzie dla mnie miejsce to wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi