Grzegorz_D Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jeśli ktoś ma w planach pojechać na południową część wybrzeża Czarnego Morza to informuję, że Tedi z Kampingu Bryza w Arapji uruchomiła fanpage kampingu na twarzoksiążce: https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D1%8A%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%91%D1%80%D0%B8%D0%B7-Camping-Breeze/1472665646310299 . Moja relacja z pobytu na forum: http://forum.karawaning.pl/topic/14147-bu%C5%82garia-2013-relacja-na-%C5%BCywo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 @Grzegorz_D Dojazd do BG jest wciąż chropawy ... Czas w tym kierunku zatrzymał się w miejscu, stanie na granicach po kilka godzin wciąż bez zmian ... Pozdrawiamy, Ir & Ed PS Może jednak ktoś odwiedził BG w tym roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 A czy sa jacys chetni na wyjazd do BG w tym roku koniec czerwca i pierwsze 2 tygodnie lipca (26 czerwca -> 13-14 lipca) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Chętni zawsze jesteśmy.Wahamy się jesteśmy niezdecydowani, raz ciągnie nas do BG innym razem do GR.myślimy też o połączeniu obu kierunków BG/GRPozdrawiamy,Ir & EdPSNiepokoje w Macedonii nas martwią, A1 w remoncie. Edytowane 17 Maja 2015 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 O nieee... nie mam tyle urlopu i zaplau do jezdzenia, pomijam juz aspekt ekonomiczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janm Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Chętni zawsze jesteśmy. Wahamy się jesteśmy niezdecydowani, raz ciągnie nas do BG innym razem do GR. BG-GR.pngs-1.gifmyślimy też o połączeniu obu kierunków BG/GR Pozdrawiamy, Ir & Ed PS Niepokoje w Macedonii nas martwią, A1 w remoncie. mamy dokładnie ten sam dylemat , Chorwacja nam się już przejadła , Grecja nieustannie ciągnie a pewnie BG nas znowu wciągnie ech te sentymenty i nigdy nie mów nigdy ( to do mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnopiura Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 A czy sa jacys chetni na wyjazd do BG w tym roku koniec czerwca i pierwsze 2 tygodnie lipca (26 czerwca -> 13-14 lipca) ??? Ja wyjeżdzam 20-21 czerwca i jadę w Bieszczady a pózniej kierunek południe tz .Rumunia ,Serbia (okolice Tekili ,przejazd promem przez Dunaj lub mostem)piękne strony i kierunek na Bregowo Bułgaria, na Starą Zagorę ,następnie do Achtopolu i Rezewa(granica BG-Turcja),powrót do ST.Zagory i kurs na Grecję a co dalej to małzenstwo emerytów po 46-u latach pożycia zdecyduje,ale powród dopiero póżną jesienią do Polski.Pozdrawiaaamy Wszystkich .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ja wyjeżdzam 20-21 czerwca i jadę w Bieszczady a pózniej kierunek południe tz .Rumunia ,Serbia (okolice Tekili ,przejazd promem przez Dunaj lub mostem)piękne strony i kierunek na Bregowo Bułgaria, na Starą Zagorę ,następnie do Achtopolu i Rezewa(granica BG-Turcja),powrót do ST.Zagory i kurs na Grecję a co dalej to małzenstwo emerytów po 46-u latach pożycia zdecyduje,ale powród dopiero póżną jesienią do Polski.Pozdrawiaaamy Wszystkich ..No dla nas zdecydowanie za bardzo objazdowo i zbyt rozciagniete w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) My na pewno połączymy GR z BG lub z HR Pozdrawiamy, Ir & Ed Edytowane 8 Czerwca 2015 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sisar Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 a z BG do GR to przez Turcję lepiej czy omijać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucek26 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Chętni zawsze jesteśmy. Wahamy się jesteśmy niezdecydowani, raz ciągnie nas do BG innym razem do GR. BG-GR.pngs-1.gifmyślimy też o połączeniu obu kierunków BG/GR Pozdrawiamy, Ir & Ed PS Niepokoje w Macedonii nas martwią, A1 w remoncie. Mam takie same rozterki jak Ty ,z tym że u mnie małżonka nie chce słyszeć o wyjeździe do Bułgarii. Ostatni nasz pobyt to Pomorie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ja wyjeżdzam 20-21 czerwca i jadę w Bieszczady a pózniej kierunek południe tz .Rumunia ,Serbia (okolice Tekili ,przejazd promem przez Dunaj lub mostem)piękne strony i kierunek na Bregowo Bułgaria, na Starą Zagorę ,następnie do Achtopolu i Rezewa(granica BG-Turcja),powrót do ST.Zagory i kurs na Grecję a co dalej to małzenstwo emerytów po 46-u latach pożycia zdecyduje,ale powród dopiero póżną jesienią do Polski.Pozdrawiaaamy Wszystkich .. Małzenstwo emerytów po 46 latach pozycia. GRATULACJE. Nie ukrywam, do emerytury mam jeszcze trochę, zyczyłbym sobie takiego "ciągu" do zycia jak Wy macie. Zazdroszczę Wam, ale też życzę udanych wyjazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Mam takie same rozterki jak Ty ,z tym że u mnie małżonka nie chce słyszeć o wyjeździe do Bułgarii. Ostatni nasz pobyt to Pomorie . @Lucek26 Czas ucieka !?, na przyszły rok planujemy połączyć Bułgarię z Grecją. Pod warunkiem że w Grecji wszystko wróci do normy ! Zamierzamy odnaleźć miejsca = ślady naszej młodości w BG + GR. Najcenniejszą rzeczą w życiu - oprócz samego życia - jest zdrowie. Pozdrawiamy z → Hiszpanii, Ir & Ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi