radk Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam po wyprawie na nasze piękne może i polamaly mi się plastikowe zamknięcia od.okna dachowego. Dokładnie chodzi mi o część wewnętrzną z moskitierą i roletą. Zdjęcie pogladowe Macie jakiś pomysł jak to zrobić bez wymiany całego okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam po wyprawie na nasze piękne może i polamaly mi się plastikowe zamknięcia od.okna dachowego. Dokładnie chodzi mi o część wewnętrzną z moskitierą i roletą. Zdjęcie pogladowe Macie jakiś pomysł jak to zrobić bez wymiany całego okna. Może czy morze? Może i piękne. Beż urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radk Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Dzięki naprawdę twoj post jest pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 witaj twoje zdjecie tak na prawde nic nie pokazuje wiec jak ci pomoc? akurat ostatnio interesowalem sie troszke oknami dachowymi i powiem ci ze jak bys mial dokupic czesci w sklepie to taniej wyjdzie nowe okno ....ale jak na poczatku nie bardzo wiadomo ktorych czesci szukasz zrob normalne zdjecia to moze ktos z nas ma jakies elementy zamienne w garazu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radk Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Na zdjęciu widać dwa złamane plastiki które zamykały maskownice. Problem rozwiązałem w inny sposób. Przyklejone na taśmie dwustronnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi