TomaszOlkusz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Czy ktoś z was zaliczył kemping we Frydmanie Łęg www.frydman.pl .Urlop wypada nam od 05.07. dwa tygodnie i szukamy czegoś niedaleko i w spokoju(zaciszu) . Bardzo bym Was prosił o pomoc każde info na wagę złota :skromny: :skromny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 witaj to zadaj konkretne pytania....znam to pole chetnie odpowiem tylko co cie interesuje ew wyslij mi stacjonarke na priw to zadzwonie bo jestem w niemczech i na stacjonarne mam gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Bogdan stacjonarki nie mam niestety , a pytanie ? Nie jesteśmy wymagający potrzeba troche placu i spokoju przy wodzie :-) 1. Czy jest bespośrednie zejście do wody (rzeki Białki) z kempingu i czy da się ustawić przy wodzie? 2. Jak z prądem i ile przedłuzki zabrać mam teraz jakieś 45 m 3. Czy na polu jest bezpiecznie Co do sanitariatów widziałem na zdjęciach więc jak są tylko wmiare sprzątane to spoko w ostateczności jest własna :-) , no i może gdzie najbliszy spożywczak jak by co brakło do Piwa (naj lepiej pichotą) dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) zejscie do wody jest dobre i bezposrednie choc nurt bialki jest naprawde mocny trzeba uwazac na dzieci!!!!!!. ustawienie przy samej wodzie na pewno nie. powiedzmy 30-40metrow od lini wody . 45 metrow moze byc malo gdyz nie jest to jakis super wypaasiony kemping kwestia gdzie sie rozbijesz . bezpieczenstwo... no coz bylem tam na rekonesansie wiec tu sie nie wypowiem gdyz ja tam jezdze 1 km obok na zwirownie na ryby piwo lane w barze ok tolety no coz tu lepiej wypada rumunia .... ogolnie 3+ pozdrawiam ps spozywczak 2km w wiosce dobrze zaopatrzony spokojnie z buta dojdziesz Edytowane 30 Czerwca 2014 przez BOGDANKRAKOW (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu1971 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasssia Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Witam, czy w pobliżu Kempingu są jakieś dyskonty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 W nowym targu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasssia Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Dziękuję za odpowiedź A czy jest gdzie pojeździć na rowerze? Czy żeby wydostać się z kempingu jedyną opcją jest wyjazd tą asfaltową drogą wzdłuż kempingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Jest gdzie pojeździć więc śmiało można wziąć rowery .co do drogi to wydaje mi się że to jedyny wyjazd A ta droga asfaltowa prowadzi do Nidzicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalapan Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Godzinę temu, kasssia napisał: A czy jest gdzie pojeździć na rowerze? Tam wystarczy ze dwa, albo trzy razy dziennie przejechać się rowerem do recepcji po piwo jak się stoi na końcu kempingu i to już będzie niezła jazda rowerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasssia Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) 48 minut temu, kalapan napisał: Tam wystarczy ze dwa, albo trzy razy dziennie przejechać się rowerem do recepcji po piwo jak się stoi na końcu kempingu i to już będzie niezła jazda rowerowa Hahaha, to też bardzo dobrze, ale chciałabym jednak móc też wyjechać poza pole Są jakieś możliwości? 54 minuty temu, BOGDANKRAKOW napisał: Jest gdzie pojeździć więc śmiało można wziąć rowery .co do drogi to wydaje mi się że to jedyny wyjazd A ta droga asfaltowa prowadzi do Nidzicy Przepraszam, dopiero teraz widzę odpowiedź, dzięki! Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez kasssia (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S&A Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 bardzo przyjemne miejsce, młodzi właściciele cały czas je rozwijają. jest gdzie pojeździć ale niestety na asfalt trzeba wyjechać. Ale nie ma się czego bać bo to w końcu nie autostrada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vrs Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 55 minut temu, S&A napisał: Ale nie ma się czego bać bo to w końcu nie autostrada ? Ale prędkości jak na autostradzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi