Przemek78 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam, planujemy pierwszą trasę do Chorwacji z przyczepką, startujemy z Gdyni, powiedzcie jaką trasę najlepiej przyjąć przez jakie kraje i jaki jest koszt winiet? Zestaw nie przekroczy 3500 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) @przemek78 Wpisz do Google [winieta Austria] = masz odpowiedż < zerknij ... inne kraje w podobny sposób Pozdrawiamy, Ir & Ed PS Winiety < zapraszamy do klikania Edytowane 30 Czerwca 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek78 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 dobrze rozumuje że winieta miesięczna obejmuje cały kraj czy trzeba jeszcze precyzować jaką autostradą pojade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 dobrze rozumuje że winieta miesięczna obejmuje cały kraj czy trzeba jeszcze precyzować jaką autostradą pojade? Cały kraj odcinki płatne na terenie CRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) dobrze rozumuje że winieta miesięczna obejmuje cały kraj czy trzeba jeszcze precyzować jaką autostradą pojade? @Przemek78 Kupując winietę prosisz o winietę na auto + ilość dni = wszystko. Zawsze winieta obowiązuje na cały kraj = Austria + + DODATKOWA opłata za tunele zerknij niżej ... Pozdrawiamy, Ir & Ed PS ... w/w info jest podane wcześniej w linku, znajdż ... czytaj uważnie. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peklacz Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Do tej pory kupowałem winiety w PZM, ale straszne to przepłacanie, gdzie wy kupujecie? na polskiej stacji benzynowej przy granicy czy już w danym kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 witam kolego sympatyczny ja jak jadę do Chorwacji też kupuje w pzm i mam spokojną głowę naklejam i jadę i interesuje mnie tylko paliwo a winiety kupujesz na stacjach benzynowych w danym kraju polecam drogę przez Czechy, Austria, Słowenia (ja jechałem objazdem co by nie kupować winietki bo jest najdroższa) do miejscowości Omiś i Tucepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 dobrze rozumuje że winieta miesięczna obejmuje cały kraj czy trzeba jeszcze precyzować jaką autostradą pojade? Do tej pory kupowałem winiety w PZM, ale straszne to przepłacanie, gdzie wy kupujecie? na polskiej stacji benzynowej przy granicy czy już w danym kraju?Zapraszam do mojej ubiegłorocznej relacji, link w stopce, tam jest ze szczegółami opisane gdzie i za ile kupić winiety wraz ze wskazaniami na mapie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Do tej pory kupowałem winiety w PZM, ale straszne to przepłacanie, gdzie wy kupujecie? < pierwsza stacja paliw za granicą na polskiej stacji benzynowej przy granicy czy już w danym kraju? < zerknij niżej @Peklacz trasa do HR < info > trasa do I Pozdrawiamy, Ir & Ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi