Ewa0208 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Szukam pola kempingowego (lub namiotowego) w okolicach Poznania, najlepiej w stronę Gniezna. Dobrze gdyby było kąpielisko, węzeł sanitarny i żebym mogła zabrać psa. No i cena przystępna Znalazłam Waliszewo http://www.podlipami.cba.pl/camping Albo Skorzęcin http://www.skorzecin.net.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=38 Był ktoś w którymś z tych miejsc? Może polecacie coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornak Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Proponuj pole kempingowe w m Borzątew-gmina Mieleszyn bardzo tanie-669567075 i spokojne lub Kłecko tez koło Gniezna kontak z p Pałuczak- 605900881 pod tymi tel mozna wszystkiego się dowiedziec miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Skorzecin to typowa imprezownia, spokojniej jest tuż obok w Przybrodzinie Pod lipami nie byłem więc niewiem Borzątew jest ok a Kłecko to takie odludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RodzinaBorosiow Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Skorzęcin to miejsce typowe dla młodzieży, hałas, piwko, itp... Jak ktoś szuka spokoju to raczej go tam nie znajdzie... Nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzięki Na razie wiem, że Skorzęcin raczej odpada, jadę odpocząć a nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornak Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Własnie dlatego polecam te kempingi bo spokój jest absolutny,gdyz te pola jeszcze nie weszły do repertuaru karawaningowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 taaaa karawaningowcy to samo chamstwo, penerstwo itd tylko imprezy i gnój robią Kornak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cathay Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Własnie dlatego polecam te kempingi bo spokój jest absolutny,gdyz te pola jeszcze nie weszły do repertuaru karawaningowców Czyli jest smętnie, nudno i beznadziejnie. To już lepszy nawet ten bardzo głośny Skorzęcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornak Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 KIT-czy ja użyłem takich słow jakie są u Ciebie w poscie wydaje mi się ze szybciej piszesz niz myslisz i rozdajesz kartki,lepiej było by zapytac o czy myslałem taaaa karawaningowcy to samo chamstwo, penerstwo itd tylko imprezy i gnój robią Kornak zapytac co miałem na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dpong Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Kornak na forum pisze się to co się myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornak Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ale chyba tak nie przystoi,-ale będę pamietał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Kornak jasno sie wyraziłeś i napisałeś co myślisz ... Własnie dlatego polecam te kempingi bo spokój jest absolutny,gdyz te pola jeszcze nie weszły do repertuaru karawaningowców ... o co tu jeszcze pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO7 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ewka, zajedź do Przybrodzina. Sanitariaty na piątkę, piesek mile widziany. Ogólny spokój, ale bez przesadnej nudy. http://www.naskarpie-przybrodzin.pl/ Daj znać tylko kiedy będziesz, bo wiesz..... To miejsce weszło już do naszego "repertuaru". Najwyżej postaramy się nie przyjechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan64 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Ewa byłem w Przybrodzinie zeszłym roku i było spoko nad jeziorem komarów niet na polu tylko gostkowi płaciło się za natryski nie pamiętam ale piątala z racji tej że nastal tam nowy właściciel i UE wyremontowała mu kibelki a po za tym pozytywnie przeżyłem trzy dni .Zwiedziłem prawie całe Gniezno okolice No i popływać można . Nie wiem jak w tym roku ole ja nie mogłem trafić tam bo nie było info. Edytowane 1 Lipca 2014 przez stefan64 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Posłuchała rad (za które bardzo dziękuję) i pojechałam do Przybrodzina. Spokojnie, typowo rodzinny kemping, na miejscu mała gastronomia, dużo drzew, kąpielisko, wypożyczalnia sprzętu. Bardzo przystępne ceny.Nowe, regularnie sprzątane sanitariaty. Prysznice są dodatkowo płatne. Jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi