Skocz do zawartości

AVENTO Royal 350TL Luxe

szary11

Rekomendowane odpowiedzi

Samochód... też mam taki :ok:)) No i przyczepka ciutek podobna :ok:

Pozdrawiam serdecznie.

tak przy okazji - Nie ma Pan częstych problemów z silnikiem?

:ok: Inie tylko to macie takie same,na imię macie też tak samo! trzeba za to :ok: "szary11"ma do mondziaka serwisantkę także u niego problemy z holownikiem nie występują,a nawet jak występują to On o tym nie wie,serwis działa non-stop i bez błędnie :ok:

• 1 miesiąc temu...
Szary a czemu to Avenciaka sprzedajesz? Szykujesz się już na coś większego :zlo::] ?

Młody jest to i myśli perspektywistycznie.Pewnie plany konkretne-(rodzina i mnóstwo dzieci :hehe: ),to i zpobiegawczo od razu ,plan jest to i nowa większa budka,a co se potem będzie głowę zawracał.Przygotowany za w czasu na wszystko.Sezon w pełni,dobrze odżywiony :jesc: , :klotnia: chłopak jest a ,zapowiadają się romantyczne wieczory i noce,także lepiej być gotowym na wszystko :blagac: i od razu zaopatrzyć się w większą :krzykacz: .Potem jak zanlazł i nie trzeba szukać ze :policja: i na hura.

Szary a czemu to Avenciaka sprzedajesz? Szykujesz się już na coś większego :krzykacz::hehe: ?

A tak jakoś przypadkiem natknąłem się na nieco większą i przychorowałem :blagac: Ale narazie nic nie powiem, by nie zapeszać :policja:

NIemniej AVENCIAK jest na sprzedaż - klamka zapadła :klotnia:

Szary a czemu to Avenciaka sprzedajesz? Szykujesz się już na coś większego :jesc::] ?

A tak jakoś przypadkiem natknąłem się na nieco większą

:hehe:

no tak ...wieksza to i odrazu więcej osób pomiesci ... :]:krzykacz::zlo::klotnia::policja: szary polecam mój patent na łóżeczko :]:]:blagac:

• 2 tygodnie później...

Avento powoli przechodzi do przeszłości... nie powiem - to jest fajna budka, prosta, trwała i solidna. Było też to argumentem, że pozostałem w jednym koncernie karawaningowym ;) Wkońcu nowy KIP i AVENTO to jedna rodzinka od jednego producenta :]

To pewnie są ostatnie chwile mojego jej posiadania. Chętni się znaleźli, podobno ostatnie namysły mają w głowach.

Ale jezcze jak ktoś chce ubiec - ZAPRASZAM :ok: Kto pierwszy ten lepszy :)

Historia budki jest zapisana na forum, więc można powiedzieć, że ma książkę serwisową ;)

Napewno będziemy Avenciaka miło wspominać i wierzymy, że będzie cieszył nowego właściciela tak mocno jak nas :ok:;);)

Taaak, tylko podstępem, oszustwem lekkim oraz wmawianiem różnych rzeczy można

osiągnąć nad nami zwycięstwo.

Michał, nic nie mów, my na razie wytrzymamy, wyobrazimy sobie, że i tak Twoja nowa budka jest bardzo fajna.

A co ? :ok:

Troll. :ok:

PS. Ale próba szczelności chyba była, bo to trochę lało, przynajmniej u nas .

W piątek tuż przed wyjazdem nad Siemianówkę Avento znalazło nowych właścicieli, a my wypróbowaliśmy nowy nabytek :look: Fotki oczywiście będą. Muszę trochę po powrocie się ogarnąć i coś będę tworzył.

• 3 lata później...