PPP430 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ktos z forumowiczow podpowie, gdzie mozna napelnic nie wymienic 11 kg butle w Warszawie lub bliskiej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roobertino Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) http://gaztank.pl/ dzisiaj sam tam byłem, wymieniałem butle, ale również można zostawić do nabicia http://www.baza-firm.com.pl/gaz-dystrybucja-nape%C5%82nianie-wymiana/micha%C5%82owice/gaztank-sp-z-oo/pl/16275.html Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Roobertino (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 tylko czy to jest oplacalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roobertino Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 za wymianę 5 kg zapłaciłem 30zł, to nie wiem dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Ja zawsze nabijam (jest to rozlewnia) w Tłuszczu na wlocie od Wołomina (na przeciwko Bliskiej) ....ale to od Warszawy ze 40 km, więc to nie taka bliska okolica... Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Pierzasty (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPP430 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Dzieki, choc na Pruszkow to raczej daleko o Tluszczu nie wspomne. Bardziej moze cos w kierunku na Legionowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 tylko czy to jest oplacalne?? Ja zawsze dobijam gazu do butli, i zamiast płacić za całą 50 czy 60 zł płacę za tyle ile weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Ktos z forumowiczow podpowie, gdzie mozna napelnic nie wymienic 11 kg butle w Warszawie lub bliskiej okolicy. @PPP430 okolice Warszawy < i n f o > moja ulubiona LPG punkt A na mapie, tu napełnisz wszystkie butle od 1kg, 2kg, 3kg + więcej ... Pozdrawiamy, Ir & Ed Edytowane 26 Czerwca 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ja zawsze dobijam gazu do butli, i zamiast płacić za całą 50 czy 60 zł płacę za tyle ile weszło ja mam 2 sztuki wiec jak wymieniam to pusta calkowicie w krakowie nabicie butli koszt 69 zl jak pamietam a wymiana 48 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 To ciekawe Bogdan o co w tym chodzi... Zeby ta na wymiane nie była jak kufel 0,4 l. Bo skądś się ta cena musiała wziąsć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 ja mam 2 sztuki wiec jak wymieniam to pusta calkowicie w krakowie nabicie butli koszt 69 zl jak pamietam a wymiana 48 zl U mnie wymiana 48zł a dobicie nigdy nie może kosztować więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPP430 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 @PPP430 okolice Warszawy < i n f o > moja ulubiona LPG punkt A na mapie, tu napełnisz wszystkie butle od 1kg, 2kg, 3kg + więcej ... Pozdrawiamy, Ir & Ed Dzieki za info. Jest to doslownie 2 km od mojego zamieszkania. Jezdze czesto tamtedy rowerem, ale nie zauwazylem punktu lpg. Sprawdze. Wnioskuje, ze ty tez gdzies w okolicy zamieszkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) @PPP430 LPG < zerknij (punkt A na mapie) Pozdrawiamy, Ir & Ed PS W obu miejscach napełnisz wszystko co przywieziesz, bez zbędnych pytań. Na innych stacjach bywa różnie ... Edytowane 29 Czerwca 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaj Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Po tym co pamiętam to gaz w butli nabitej jest w cenie bez akcyzy. Już nie raz w Polsce wybuchła stacja gazowa bo przelewali z butli do dystrybutorów. Nawet u mnie w mieście stacja poszła z dymem właśnie przez przelewanie. Więc wymiana butli jest tańsza niż jej nabicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi