Roobertino Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam serdecznie, Bezskutecznie poszukuje zaślepek do listew ozdobnych w przyczepce Hobby 420 z 90roku :-( ...te które były u mnie rozsypały się już ze starości, przeszukałem internet i nie mogę na nie trafić , być może już są niedostępne z racji wieku przyczepki. W/z z tym zwracam się do forumowej społeczności o pomoc, może ktoś posiada, albo wie gdzie, lub kto może mieć takowe zaślepki na zbyciu ? Będę bardzo wdzięczny za pomoc w znalezieniu ustrojstwa. Celem zobrazowania o co mi dokładnie chodzi, wstawiam zdjęcia zaślepek : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Witaj. Zobacz http://sklep.kena.pl/index.php?cPath=66_86&sort=1a&page=2 ja tam kupowałem, tylko musisz dokładnie popatrzyć, bo sa różne bardzo do siebie podobne. Nie mieli tylko czarnych. Sprzedawane są w kompletach prawa+lewa. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Robak70 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgodnie z obietnicą dołączam zdjęcia. To jest zaślepka którą kupiłem, mają w kolorze szarym i platynowym. Ja kupiłem platynę: Tutaj zaznaczyłem na swojej budce, do których listew ta zaślepka pasuje: Oryginalna zaślepka wchodzi w listwę i przykręcasz ją przez listwę, ta zachodzi na listwę, ale wkręta wkręcasz już za listwą. Tak na szybko narysowałem kontur listwy pod zaślepką. Mam nadzieję, że to jest jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roobertino Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Adam, wielkie dzięki, normalnie zobrazowałeś mi to rewelacyjnie, jutro kupuje, bez zastanowienia. pozdrawiam i do zobaczenia na kempingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Mam nadzieję, że nie będę musiał Cię przy tym spotkaniu przepraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi