Rudystodwa Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam. Mamy na imię Sylwia i Grzegorz , mieszkamy koło Nowego Tomyśla i właśnie staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami naszej pierwszej duuużej przyczepy. Jest to Hobby Prestige 535 z roku 1990. Do tej pory był Niewiadów N126, który tydzień temu zmienił właściciela (niech mu długo służy).Przyczepa ma kilka rzeczy do zrobienia ale dzięki informacjom z forum wiedziałem na co zwracać uwagę i wybraliśmy optymalną opcję dla nas. W ciągu tygodnia obejrzeliśmy kilkanaście przyczep, ale to co proponują handlarze to jakaś totalna katastrofa (na pewno każdy kto kupował przyczepkę wie o czym mówię). Dopiero oferty prywatne były godne uwagi. Pierwsza jazda 80 kilometrów ( nigdy nie jeździłem z dużą przyczepą) i ku mojemu zaskoczeniu przyczepa prowadzi się lekko, dobrze hamuje i mam wrażenie że nie szarpie samochodem bardziej niż niewiadówek. Na razie zamieszczam jedną fotkę. Na pewno będzie c.d.. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Gratuluję zakupu. Duuuuuuuuża to ona faktycznie jest. Niech Wam długo służy. i do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobiBona Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ładna niech się dobrze sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz724 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Fajna u nas też pora na zmianę z n126 na coś większego ale nadal szukamy ,więc te wakacje jeszcze w Niewiadówce. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasjonat Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Gratuluje ładnej przyczepki. Pamiętajcie że to już nie jest lekki Niewiadek. Spokojnie z ruszaniem bo w szariku lubi się urwać śruba na łapie silnika przy gwałtownym ruszeniu z obciążeniem, a jak mocniej bujnie silnikiem podczas zrywania śruby może urwać także rurę klimy przy sprężarce. Pozdrawiam Edytowane 26 Czerwca 2014 przez pasjonat (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi