anullac Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 W piatek odbieram nowa przyczepe, bedzie miala 2 lata gwarancji, ale tak sie zastanawiam.....czy mam ja jakos zabezpieczyc, zwrocic na cos szczegolnie uwage ? Zalozenie jest takie, ze ma nam starczyc na dlugie lata i raczej nie bedzie mowy o wymianie podpowie ktos cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1343 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 zalezy gdzie ja bedziecie trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukpyr Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 zapytaj gwatanta czy np.twoja jakas ingerencja nie spowoduje utraty gwarancji Ps. czekamy na foty:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anullac Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Bedzie stala pod pokrowcem, przed domem. Czytalam na forum o zabezpieczeniu szyb zeby sie nie porysowaly. Nie wiem czy na cos jeszcze trzeba zwrocic uwage ? No tak nie pomyslalam.....jak sie ma do tego gwarancja :/ Ta co mam stala przed domem i nie miala pokrowca, ale chyba byla garazowana, albo stala pod dachem u poprzedniego wlasciciela. Nie ma zadnych przeciekow i jest sucha. To moze nie mozna przy niej grzebac dopoki sie gwarancja nie skonczy.... No tak bede musiala ja sfotografowac :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestusewa Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Ja kupiłem nową Hobby dwa lata temu. Razem z OC wykupiłem AC i się przydało. Kumpel przypadkowo wyłamał zawias i pękło przednie okno... Samodzielny zakup jest dość kosztowny a tak poszło z AC Sądzę, że to jest rozwiązanie...do tego po prostu dbać o przyczepkę i będzie służyć latami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilP Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Jeśli chodzi o szczelność przyczepy, to Hobby daje 5 lat gwarancji. Trzeba tylko co roku robić przegląd w autoryzowanym serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkl Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Jeśli chodzi o szczelność przyczepy, to Hobby daje 5 lat gwarancji. Trzeba tylko co roku robić przegląd w autoryzowanym serwisie.Pod warunkiem zarejestrowania jej przez internet lub pocztą wysyłając koper fakty zakupu i wypełniając stosowny papier i robiąc co roku przegląd. Tak jak samochodu. W innym przypadku tylko dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilP Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 O tak, zgadza się. Warto jednak pamiętać o tym, jeśli kupuje się nową. Bo to praktycznie żaden ekstra koszt. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o szczelność przyczepy, to Hobby daje 5 lat gwarancji. Trzeba tylko co roku robić przegląd w autoryzowanym serwisie.5 lat to chyba każdy producent daje za wyjątkiem Adrii, która to daje 7 lat. Przeglądy oczywiście raz na rok Edytowane 29 Czerwca 2017 przez jacek00 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi