mafik Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam.Wprawdzie już napisałem w zakładce ogloszenia, ale poruszę i tu ten zacny temat. Otóż chętnie przesiadłbym się na coś większego w ramach możliwości mojego holownika.Aktualnie posiadam przyczepke DETHLEFFS EL3 z 2003r. Jest to całkiem przestronna cepka, w której można spokojnie pomieścić 6 osób, gorzej z ich gratami. Wymiary przyczepy to 6 m bez dyszla i ok. 2.25 m szerokości. W środku układ następujący: pietrusek z tyłu, po srodku dwa podwójne siedzenia, z przodu łóżko francuskie.Swoje poszukiwania skupiam na przyczepie 2-osiowej najchetniej z ukladem: łóżko piętrowe, łóżko francuskie i część jadalna z łóżkiem francuskim lub innym, dającym komfort podczas posiłków. Długość im więcej, tym lepiej. Istotna oczywiście duża łazienka z WC i prysznicem, ogrzewanie z rozprowadzeniem, klimatyzacja i mnóstwo różnego typu schowków, szaf, szafek i półek (bo tego mi chyba tylko brakuje w obecnej przyczepie).Budżet mam okreslony w przedziale 25000-35000 PLN. Rozstrzał spory, ale z tego co już przewertowałem ogłoszenia, to calkiem realny do wyrobienia. Jakby ktoś miał jakieś uwagi, namiary, informacje, będę wdzieczny.Coś takiego znalazlem i mi soe spodobało, ale zadna z ofert nie ma w 100% tego co szukam.http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4359855901http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4341758969Na otomoto tez kilka ofert jest, ale d(cenzura)y nie urywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4359855901 stałe miejsce na kempingu - należy rozumieć wypożyczana na kempingu Mafik poszukamy w UK przyjedziesz z kołkami i pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Juz jade szukac kolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Mafik, jak tam poszukiwania? Tą drugą Masz w sumie nie daleko więc może warto podjechać, obejrzeć, wybadać, co oznacza "do negocjacji" jeżeli warto. Z takich przyczep, to raz że wybór będzie mniejszy (ilość na rynku), dwa w większości używana była stacjonarnie. Tak się tylko zastawiam, jak Ty tym swoim czołgiem z takim ogonem będziesz się przemieszczał. Bo chyba większość dróg będzie dla Ciebie nieosiągalna (już nie mówię o wjeżdżaniu na kempy przez bramę z wąskiej drogi o 90*. Już nie masz krótkiego zestawu ale taki to będzie olbrzym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 A co myslicie o tym ??? http://otomoto.pl/lmc-lord-ambasador-klimatyzacja-T4440021.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Zafoliowane siedzenia i brak WC świadczą o prawdopodobnym wcześniejszym użytkowaniu przez Nomadów Europy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 No niE dopatrzylem sie WC, a i zap9mnialem spytac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Koles nie odpowiedzial na SMSa z prosba o dokladniejsze zdjecia, wiec pewno jakas muka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
excalibur Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nie obraź się, ale przy sprzedaży ja bym zignorował SMS'a z prośbą o dokładniejsze zdjęcia. Jeżeli Ci zależy, to zadzwoń. W ostateczności napisz e-mail. W moim odczuciu, krótka wiadomość tekstowa świadczy o Twoim małym zainteresowaniu, ja tak to odbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dzwonilem do niego i zaraz po rozmowie wyslalem SMS, nie widze tu nic obrazliwego, ani malego zainteresowania z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
excalibur Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Teraz rozumiem, wcześniej wywnioskowałem, że jedynie po obejrzeniu ogłoszenia posłałeś "eska" w stylu "podeślij pan więcej zdjęć", bo właśnie z takimi wiadomościami się spotkałem jak auto sprzedawałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 odpuściłbym tą przyczepę, właśnie ze względu na podejrzenia o mieszkanie w niej całoroczne. Ślady pożaru w środku też to potwierdzają, materace w łóżku piętrowym też zajechane. Poproś o fotki zasłoniętych rolet okiennych - przeważnie są totalnie zniszczone codziennym rozkładaniem. Odnośnie kontaktu ze sprzedającym za pomocą smsa - ja nie widzę w tym nic złego, bo zależeć to ma sprzedającemu a klient nasz pan..... może to wysłanie dodatkowych fotek zachęciłoby kolegę do przyjazdu a tak pewnie temat oleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) klejny typ http://olx.pl/oferta/tabbert-puccini-2011r-kempingowa-okazja-zarejestrowana-bezwypadkow-CID5-ID3OEz3.html W zasadzien ie typ, bo nie spelnia 2 warunkow: brak klimy i pietrowego lozka, ale podejzanie tania. Mafik, jak tam poszukiwania? Tą drugą Masz w sumie nie daleko więc może warto podjechać, obejrzeć, wybadać, co oznacza "do negocjacji" jeżeli warto. Z takich przyczep, to raz że wybór będzie mniejszy (ilość na rynku), dwa w większości używana była stacjonarnie. Tak się tylko zastawiam, jak Ty tym swoim czołgiem z takim ogonem będziesz się przemieszczał. Bo chyba większość dróg będzie dla Ciebie nieosiągalna (już nie mówię o wjeżdżaniu na kempy przez bramę z wąskiej drogi o 90*. Już nie masz krótkiego zestawu ale taki to będzie olbrzym. Strusiu - nie w takie dziury sie wchodzilo, wroc - wjezdzalo Edytowane 20 Lipca 2014 przez mafik (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 W zasadzien ie typ, bo nie spelnia 2 warunkow: brak klimy i pietrowego lozka, ale podejzanie tania. Brak kibelka, to znaczy jest ale przenośny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Fakt, nie zwróciłem uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi