Andrzejek10 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam, mam pytanko czy posiada ktoś taki system telewizji w swoim kamperze? proszę o pomoc jak to się ustawia, nie mogę złapać sygnału z satelity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamcuk Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Najlepiej jest mieć miernik sygnału ,i niema problemu , każdy przemieszczenie kampera to kolejne ustawianie anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek10 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Przy tym systemie ona sama szuka sygnału nie ma trybu manuale albo nie mogę go znaleźć, sama się ustawia kręci w około i nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam ! System był przewidziany dla analogu. z chwilą gdy wyłączono ostatnią transmisję analogową przez satelity, system przestał dostawać punkty odniesienia, stad "kręci się w kółko". Kiedyś problem był omawiany na niemieckich forach. Akurat było kilka rozwiązań dla "GPA Mobil Sat". Nie był on też często spotykany, większym uznaniem cieszył się np. system "Oyster'a", co powoduje, że informacje na jego temat są dosyć skąpe. Pamiętam, że w jakimś modelu dawało się tą kwestię obejść, wykonując szereg "kombinacji", ale zupełnie już nie pamiętam gdzie się na to natknąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek10 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 No to kiepsko chyba będzie trzeba wywalić to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi