afrikaner Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 grzecznościowo przeniesione z innego forum: ja w zeszłym roku przez przypadek na to trafiłem i pół dnia w.... UWAGA !5 lipca tego roku, w sobotęNIE jechać przez Poysdorf W mieście jest organizowana wielka impreza kolarska dla amatorów i będą ogromne problemy z przejazdem http://www.meinbezirk.at/mistelbach/chr ... 19605.htmlOd 8 do 20 będzie zamknięty ruch ciężki przez Poysdorf ( zapewne chodzi o ciężarówki i autobusy ).Będą wyznaczone objazdy przez sąsiednie gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnionSkin Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 ................................. ja w zeszłym roku przez przypadek na to trafiłem i pół dnia w.... ...................... Wielu twierdzi że nawigację to o kant d... rozbić- tylko mapa papierowa. A nawi z TMC ostrzegła by i w dodatku zaproponowała by objazd w takim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Wielu twierdzi że nawigację to o kant d... rozbić- tylko mapa papierowa. @OnionSkin Osoby które tak twierdzą NIE UMIEJĄ korzystać z nawigacji GPS. Nawigacja wspomaga jazdę, to jest dar niebios. Pozdrawiamy, Ir & Ed PS Dziś przejechałem ze swoim GARMINem po kraju ~520 km jazda jak po szynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi