Socale Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witajcie.Czy w Cro lata jakaś telewizja naziemna DVBt czy jeszcze na analogu jadą?Nie chcę zabierać zestawu sat, chcę byleby cokolwiek w naziemnej było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Na wczasach się odpoczywa a nie telewizje ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Wiem TOM, ja nie jestem miłośnikiem telewizji co to galaretę z mózgu robi Dla mnie może w ogóle nie istnieć ale moja ukochana lubi do snu zamiast kołysanki. . Chociaż... Wezmę TV, jak po DVBt nic nie będzie latało to TV w ogóle nie będzie Edytowane 15 Czerwca 2014 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tutaj coś znalazłem ale czy to Ci się przyda http://www.cro.pl/dvb-t-w-cro-mpeg-2-mpeg-4-t18908.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel DJR Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witaj Weź laptopa, tuner USB DVbT i dowiesz się na miejscu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel DJR Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tuner USB DVbT to jest tak jak z tanią przyczepą zawsze na próbę a nie wiele kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dzięki TOM, to mi już wystarczy. . TV mam na stałe w kamperze, super antenę "pętlę sokala" na maszt zapnę i coś tam w pudle będzie gadało... Nie muszę tego robić na próbę, ale zapewniam że tanio, Daniel . Ale... żal mi będzie braku Trójki w nocy, zawsze słucham przez sen konkretnej muzy - zapewne znajdę jakieś ambitne* Chorwackie radio. * nie mylić z eremefem czy zetką - te też galaretę robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witajcie. Czy w Cro lata jakaś telewizja naziemna DVBt czy jeszcze na analogu jadą? Nie chcę zabierać zestawu sat, chcę byleby cokolwiek w naziemnej było. wlasnie.... dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Działa na dvbt kilka programów choć w niektórych miejscach problem z zasięgiem, trzeba antenę czasem wyżej umieścić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Od kilku lat mają już cyfrowe TV. Przy poprzednim mundialu zrobiliśmy z siebie idiotów, latając z anteną dookoła budy i dziwiąc się czemu odbieramy tylko jakis włoski program, nadający głównie reklamy dla rolników aż w końcu jakiś litościwy sąsiad przyszedł nam wyjaśnić o co chodzi.... co nie przeszkodziło mu zaprosić nas do siebie na meczyk finałowy i szkalneczkę słoweńskiego winka.... no może dwie.... U nas wtedy, dopiero coś się przebąkiwało o TV cyfrowej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Wpisz do Google > Antena COMPACT TV DVB-T Pozdrawiamy, Ir & Ed PS Jeżeli pojedziemy do HR od 28 czerwca to taką antene zabieramy jest OK Jezeli pojedziemy od 12 lipca to bez anteny, szkoda czasu na TV. Finał MŚ obejrzymy na kempingu właściciel ma TV w sadku pod gołym niebem nikt tego nie ogląda... poza nim. Często śpi przed wlączonym TV... Edytowane 16 Czerwca 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jezeli pojedziemy od 12 lipca to bez anteny, szkoda czasu na TV O. Właśnie Chyba, że w ramach eksperymentu, raz pobawić sie z tunerem przy laptopie. Ale żeby targać ze sobą cały zestaw TV, albo, jak niektórzy SAT Ale każdy działa wedle siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 TV ma pełnić rolę usypiacza mojej ukochanej, dlatego wezmę zestaw max odchudzony pod DVBt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 TV ma pełnić rolę usypiacza mojej ukochanej, Ja znam lepsze sposoby usypiania ukochanej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janm Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Będąc w Grecji w ubiegłym roku wiadomości oglądaliśmy z notebooka ( idą z godzinnym opóznieniem ) i myślę ,że to wystarczy a pogodę ze stronki norweskiej ( są niezawodni na Europę ) http://www.yr.no/place/Croatia/Split-Dalmatia/Makarska/long.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi