cicik Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 witam koledzy ... jestem przed sfinalizowaniem kupna przyczepki jak w temacie ale nurtują mnie 2 sprawy. 1. DMC ... część ogłoszeń z tego rocznika 1994 ma DMC 1000 a cześć 1050 .. dla mnie to o tyle waże że aby nie przekroczyś 3,5 nie mogę mieć więcej niż dokładnie 1000 kg 2. przyczepka upatrzona przeze mnie ma takie "stare", ciemniejsze malowanie .... a większość tych co widziałem (z tego rocznika oczywiście) ma już te bardziej jasne ... o czym to może świadczyć ? pozdrawiam wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybki Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 ad1.liczy się to co masz w dowodzie. ad2.zdjęcia wstaw. hobbitka z 94 powinna mieć niebieskie pasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) alledrogo ma przerwę tech do 18 i nie mogę dać linka facet ma w PL dow. rej. 1000 kg ale boje się ze może podczas przerejestrowywania coś mi zmienią .. (czy to niemożliwe?) Edytowane 13 Czerwca 2014 przez cicik (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybki Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) facet ma w PL dow. rej. 1000 kg ale boje się ze może podczas przerejestrowywania coś mi zmienią .. (czy to niemożliwe?) jak jest 1000 to jest git. aby zmienić dmc ( jest to możliwe gdybyś chaciał ) musisz to udokumentować np. zmianą konstrukcyjną + przegląd + rzeczoznawca. masz w DR 1000 i tak zostaje. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez ryba78 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 co prawda to nie dokładnie ta, ale identyczne malowanie. http://olx.pl/oferta/hobby-prestige-420-CID5-ID4WqnB.html#9d574904cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybki Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) na aukcji jest "szara" no to rocznik powinien być max.93 ? później były już "niebieskie" chyba że gość napisał 94 bo to był rok pierwszej rejestracji, często z autami tak jest że produkcja np.2005 rejestracja 2006 to szyją rok produkcji 06. a w dowodzie jak jest ? Edytowane 13 Czerwca 2014 przez ryba78 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Uwaźaj co jest w dowodzie i na tabliczce znamionowej - niemcy rejestrowali te przyczepy DMC i MW jedną wartością. ja tak miałem w poprzedniej 420-stce 1000kg W obu przypadkach czyli bez ładowności. A malatura najpóźniej z 93 roku i to z początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rover Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 co prawda to nie dokładnie ta, ale identyczne malowanie. http://olx.pl/oferta/hobby-prestige-420-CID5-ID4WqnB.html#9d574904cd To jest model 90 - 92. Od 93r niebieskie pasy. Sprawdz jej DMC na tabliczce i w dowodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 na tabliczce jest rok produkcji ? czy z VIN`u go tylko odczytam ? a jeśli z vin`u to jest jakiś "dekoder" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 aledrogo już działa wiec podsyłam linka to tej o której pisałem ... http://allegro.pl/przyczepa-campingowa-hobby-420-classic-ideal-i4317138156.html czyli mówicie ze nie ma szans żeby to był 1994 rok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybki Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 ta cena to razem z samochodem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 ... cena jest już znacznie niższa ... ale i tak się zastanawiam czy jest sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybki Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 ... cena jest już znacznie niższa ... ale i tak się zastanawiam czy jest sens. tzn? możesz uchylić rąbka tajemnicy i nad czym się zastanawiasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) ... koles powiedział 14500 a ja 12 ... ma się zastanowić i coś pomiędzy. ciężko będzie bo koles nie ma parcia na sprzedaż. do tego jest w niej zakochany bo poświęcił jej 15 lat. na każdą uwagę o jej stanie reaguje agresją wkurzyło mnie to, że 1994 rocznik ... a mi też wychodzi ze max 93 :/ może 1 rejestracja 94 . i nawet nie chodzi o ten rok, tylko po co takie "kłamstewka" Edytowane 13 Czerwca 2014 przez cicik (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 cena kosmos, wystawiana była już w zeszłym roku. Fakt - sporo wyposażenia extra - daszki nad oknami potrafią kosztować do 200 zeta za sztukę. Dodatkowy daszek przed przedsionkiem a i przedsionek niezły. Tak czy siak to na pewno nie jest budka z 94 roku. Najmłodziej 92 rok. ... koles powiedział 14500 a ja 12 ...ma się zastanowić i coś pomiędzy.ciężko będzie bo koles nie ma parcia na sprzedaż. do tego jest w niej zakochany bo poświęcił jej 15 lat.na każdą uwagę o jej stanie reaguje agresją wkurzyło mnie to, że 1994 rocznik ... a mi też wychodzi ze max 93 :/ może 1 rejestracja 94 .i nawet nie chodzi o ten rok, tylko po co takie "kłamstewka" niech ci przyśle zdjecie tabliczki znamionowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi