paweleksiara Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam Serdecznie Chcemy dzisiaj z kolega podjechać obejrzeć tą przyczepkę - http://allegro.pl/przyczepa-kempingowa-buerstner-i4315312918.html Czy coś wam wpadło w oko na pierwszy rzut oka? Ogólnie jakie macie zdanie? Dziękuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalc3 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Prawy tył - dolny narożnik, sprawia wrażenie, że był robiony. Pytanie, czy dobrze. I dlaczego górny narożnik ukryty - przypadek (brak możliwości odejścia), czy coś ukrywane?. Lewy tył jest dość daleko sfotografowany i nie widać szczegółów. Trochę dziwi mnie ten wywietrznik na bocznej ścianie u góry, ale nie wiem - może tak się robiło? Wokół niego dodatkowa kontrola. Z wnętrza żadne zdjęcie niczego nie pokazuje. Zdjęcia zrobione ciemne, brak istotnych szczegółów. Podjechać należy (jeśli nie daleko), ale jak zwykle ostrożnie. W zestawie brak przedsionka (w każdym bądź razie nie wspomina o nim). No i coś mi się wydaje, że jak na takiego smoka 1300, to trochę mało... Sądząc po wujku google - gościu obraca samochodami, przy okazji "łyknął" przyczepkę. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Michalc3 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1343 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 i ten wpis UWAGA>Przewoz i koszt we wlasnym zakresie i na wlasna odpowiedzialnosc. niema dowodu ubezpieczenia rejestracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 i ten wpis UWAGA>Przewoz i koszt we wlasnym zakresie i na wlasna odpowiedzialnosc. niema dowodu ubezpieczenia rejestracji? Na przyczepie widać niemieckie tablice z żółtym paskiem, ich czas funkcjonowania jest krótki bo wynosi 4 dni. Po tym czasie przestaje działaś tymczasowy dowód oraz ubezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi