Jaskółki Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Witam wszystkich i na spotkanie Braci i Sióstr z Kujaw i Pomorza zapraszam. Termin 19.06-22.06 roku Pańskiego 2014. Miejsce znane i lubiane demokratycznie wybrane. Kompleks rekreacyjno-wypoczynkowy nad jeziorem Dymno w Koczale. http://www.koczala.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=25 Cennik za dobę, doliczyć trzeba opłatę klimatyczną. Waluta złoty polski. Przyczepa 7, kamper 9, auto 4, dorosły 3, dziecko 1,5. Organizatora brak. Każdy robi co chce, z kim chce i gdzie chce. Chętni mogą się wpisywać na zasadzie kopiuj-wklej. Ja osobiście mam ochotę na meczyk siatkówki, jakieś kajaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aron Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Lista 1. Mocarz 2+1+ Molunia -tęskni do Jonego 2. Maciek , Terenia i Chili 3. Aron ,Hanka ,Dominika 4. Turystasj, Beatka, Pawełek Edytowane 13 Czerwca 2014 przez aron (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maćki Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Czy Wy nie możecie spać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margit Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Siatkówka chętnie a czy w Koczle są może stoły do tenisa? I oczywiście czy jest plac zabaw? Link z galerią chętnie widziany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek2 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Koczała jest już płatna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aron Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Czy Wy nie możecie spać ? ano tak już jest w pewnym wieku Siatkówka chętnie a czy w Koczle są może stoły do tenisa? I oczywiście czy jest plac zabaw? Link z galerią chętnie widziany. plac zabaw jest i to bardzo ładny,stołów nie widziałem ale jest za to ...piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek2 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 http://www.pomorskie.eu/res/BIP/Koczala_jednostki/ZGK_Koczala/zarzadzenia/zarz_dzenie.pdf + opłata klimatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margit Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Alu tak jak napisał Sebastian w tytule 3zł od osoby dorosłej a za dziecko 1,50zł itd. Aron czy myślisz żeby stworzyć nową grę tenisa stołowego na piekarniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek2 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Plus opłaty przyczepę i auto- mamy do Debrzna bliżej i plac zabaw jest na terenie , a w Koczale niestety za płotem. Pewnie spotkamy się innym razem. . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzusie Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No to jak tak to to jo - jedziemy: 1. Mocarz 2+1+ Molunia -tęskni do Jonego 2. Maciek , Terenia i Chili 3. Aron ,Hanka ,Dominika 4. Turystasj, Beatka, Pawełek 5. Parzuś + (jak Amelia mi obieca, że będzie grzeczna to ją zabiorę, a jak Aga mi obieca, że będzie niegrzeczna to ją też wezmę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aron Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Przypomnę tylko ,albo poinformuję tych co nie byli ,że w Koczale są wtyczki europejskie na 3 bolce i są potrzebne przejściówki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margit Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Dzięki cenna uwaga, Radzio już robi przejściówkę : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maćki Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Na prośbę Irka dopisuję : 1. Mocarz 2+1+ Molunia -tęskni do Jonego 2. Maciek , Terenia i Chili 3. Aron ,Hanka ,Dominika 4. Turystasj, Beatka, Pawełek 5. Parzuś + (jak Amelia mi obieca, że będzie grzeczna to ją zabiorę, a jak Aga mi obieca, że będzie niegrzeczna to ją też wezmę) 6. Johny + Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jony3220 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 dzięki Maciek :ok: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maćki Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 dzięki Maciek :ok: Mówisz - masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi