Fendt590 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Szukam dośc długo przedsionka do mojej przyczepy (Fendt 590). Producent podaje rozmiar 1050. Na aukcjach nic ciekawego nie znalazłem, a jeżeli już był ładny to cena zaporowa ponad 2000 PLN. Znalazłem też nowy w firmie Center-Camp w tej kwocie. Czy miał ktoś doświadczenie z tymi przedsionkami? Materiał z jakiego jest wykonany (dach) to Solatex 290 ale co to jest ? Czy to tylko nazwa marketingowa ? Jaka jest trwałość tego przedsionka. Czy ma ktoś doświadczenie z tymi przedsionkami? Proszę o pomoc w doborze. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 może post #1 w tym temacie pomoże (o ile to o tym samym przedsionku) Marek pisze http://forum.karawaning.pl/topic/16814-nowy-przedsionek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendt590 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Właśnie czytałem, kolega obejrzał, ale i tak ma inny. Czy ktoś ich używał, posiada, zna ? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1343 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 mam taki jesli cie interesuje zostal mi po mym elddisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalc3 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wiem, że pytasz o Center-Camp, ale czytałem dość sporo pozytywnych opinii na forum w tym temacie: http://forum.karawaning.pl/topic/9655-od-pani-beaty-do-forumowicz%C3%B3w/. Może warto zajrzeć? Niekoniecznie rezygnując z Center-Camp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi