jarobaro Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 witam przeszukalem forum mam nadzieje ze dość dokladnie ale nie znalazlem żadnych informacji na temat jakiego fajnego kempingu w okolicach międzywodzia lub dziwnówka, czy moze mi ktoś cos fajnego polecić w tych miejscach, wybieram sie tam z żoną i 2 letnim synkiem wiec jakiś plac zabaw by sie napewno przydal bo reszte mam na miejscu ogarnięta, z góry dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Biały Dom Korab nr. 93 Ekocamp i troszkę dalej Tramp Wejdź na ich strony, to dowiesz się więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos340 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 koło Międzywodzia masz camping TRAMP świętouiść z wyjsciem bezposrednim na plażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dziwnów pomijasz celowo? Jest po środku. W Międzywodziu znajdź "Zacisze" - jest to zacieniony ośrodek , ale przyjmują (przyjmowali) tam kilka przyczep między drzewa bez ścisku i ucisku. Do plaży 90 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 dzieki wojtek zaraz sprawdzam to zacisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0rn Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 to zacisze wyglada superowo. tylko kurde czemu mam tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi