monism Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam, jestem nowym członkiem forum. Zakupiłam przyczepę Hobby 650 KMFE, rocznik 1998, poszukuje do niej rolety plus moskitiery, czy może mi ktoś polecić, gdzie mogę ją zakupić, chętnie używaną?? dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Hej A jaki rozmiar rolety potrzebujesz? podaj wymiar okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Mam roletę + moskitierę ok. 130X70 cm. na zbyciu... jeśli wymiar cię interesuje to proszę o kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monism Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Może sprecyzuję bardziej: chodzi o roletę i moskitierę do okna dachowego Dometic Midi Heki 700x500. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi