marcin777 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Boże Ciało 2014 19 czerwca 2014 czwartek mamy długi weekend gdzie nad morze sie wybrać żeby pole było czynne i troche ludzi, sklepy, bary był otwarte, ogólnie żeby cos sie działo i samemu z dziećmi na polu nie siedzieć. Jakies pomysły podsuniecie z doświadczeń waszych ? który kierunek i jakie pole wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inspiracje Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 może łeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Tu masz imprezowe pole kempingowe http://www.lazurowe.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinka_23 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Polecam Lazurowe !!! Fajne miejsce, przystępne ceny w czerwcu, niedaleko do centrum Władysławowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLLINS18 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Powiedzcie dlaczego przewija się w propozycjach częściej kemping Lazurowe, a nie np. Horyzont ? Graniczą przez płot. Będąc w maju 2014 i porównując pola wydaje mi się, że Horyzont bardziej zadbane i estetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jeśli okolice Władka i z dziećmi to może Alexa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Powiedzcie dlaczego przewija się w propozycjach częściej kemping Lazurowe, a nie np. Horyzont ? Graniczą przez płot. Będąc w maju 2014 i porównując pola wydaje mi się, że Horyzont bardziej zadbane i estetyczne. To już można sprawdzić na miejscu które lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin777 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 hmm, ciężko się zdecydować na pierwszą w tym sezonie krótka wyprawe na weekend. Mysle o Świnoujściu nigdy moje dzieci nie przeprawiały się promem-może być to nie małą atrakcjom dla nich - hmm kliknąłem lazurowe, to na folderu wyglada na ładne. Wpisuje na liste jako pierwsze do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perfex Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jeśli okolice Władka i z dziećmi to może Alexa? Nie wiem jak można z własnej woli jechać do Władka i okolic... Ja tam w sezonie parę razy przejeżdżam, to jest dramat. Szczyt tandety, badziewia, hałasu, prostactwa... Wolałbym chyba spędzić wakacje w Bytomiu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Bytom też jest ładny i pamiętaj Nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinka_23 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Co do Lazurowego i Horyzontu to byłam na obydwu i są bardzo porównywalne pod względem tzw estetyki. Tylko np w czerwcu jest różnica w cenie - Lazurowe jest tańsze i dają od reki 5% zniżki jak się mówi że jest się na nim poraz kolejny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Nie wiem jak można z własnej woli jechać do Władka i okolic... Ja tam w sezonie parę razy przejeżdżam, to jest dramat. Szczyt tandety, badziewia, hałasu, prostactwa... Wolałbym chyba spędzić wakacje w Bytomiu.. A ja bywałem przed tzw sezonem albo po nim i było pusto, cicho i kulturnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perfex Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) A ja bywałem przed tzw sezonem albo po nim i było pusto, cicho i kulturnie... Przed i po sezonie to wszędzie jest pusto cicho i kulturalnie Edytowane 9 Czerwca 2014 przez perfex (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Przed i po sezonie to wszędzie jest pusto cicho i kulturalnie No właśnie a marcin777 pisze,że chce jechać w czerwcu na długi week i chciałby mieć parę osób na kempingu - dlatego władek a propos na zdjęciu lazurowe 02.09.2012r.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinka_23 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Bywałam w czerwcu i o wiele większa frekwencja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi