farwahar Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Witajcie, czy ktoś planuje wyjazd na ten kemping w sierpniu? byliśmy tam juz 2 razy po 3 tyg....jest świetnie, ale fajnie by było mieć troszkę więcej "przyjaznych dusz" i zwłaszcza z dzieciakami, zawsze to atrakcja dla dzieci gdy można z kimś pobawić sie i to po polsku..... nasza córka 8,5 lat....... chętnie podpowiem a może się uda połączyć się w drodze nad Adriatyk....... My startujemy z Rabki - tam pierwszy nocleg po wyruszeniu z Warszawy i dalej trasą do Bratysławy/wiedeń, Graz, Ljublana W okolicy Ljublany planujemy nocleg - może ktoś zna jakiś motel, lub miejsce z dobrym parkingiem na zestaw..... pozdrawiamy Edytowane 7 Czerwca 2014 przez farwahar (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4forlodz Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witajcie kiedy dokładnie startujecie??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farwahar Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam ruszamy z Rabki w sobotę - przez Słowację, Austrię i planujemy dotrzeć do Mariboru - tam nocleg w hotelu i do Uliki planujemy dotrzec w niedzielę, a tam mamy plac od niedzieli właśnie, więc nie mamy pośpiechu.... jedziemy tam juz 3 raz....ale pierwszy raz z przyczepką....wcześniej namioty..... Czy też planujesz/cie pobyt na tym pieknym kempingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4forlodz Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Czesc My bardziej celujemy w campingi na odcinku Zadar-Split-Dubrovnik. Nie mam jeszcze konkretnego planu ... jedziemy na żywioł Ale najwcześniejszy termin do wyjazdu dopiero za dwa tygodnie Szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farwahar Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 wobec tego pozdrawiam i także życzę udanych wakacji ... niestety w tamtych okolicach nie znam nic godnego uwagi, ale także specjalnie nigdy nie szukałem:) z pewnością coś upolujecie do miłego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam ruszamy z Rabki w sobotę - przez Słowację, Austrię i planujemy dotrzeć do Mariboru - tam nocleg w hotelu i do Uliki planujemy dotrzec w niedzielę, a tam mamy plac od niedzieli właśnie, więc nie mamy pośpiechu.... jedziemy tam juz 3 raz....ale pierwszy raz z przyczepką....wcześniej namioty..... Czy też planujesz/cie pobyt na tym pieknym kempingu? A po co Wam hotel skoro macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_66 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) > Witajcie, czy ktoś planuje wyjazd na ten kemping w sierpniu? myślałem nad nim ale "600 m from the beach" skutecznie mnie odstraszyło szukam czegoś nad morzem Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez chris_66 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4forlodz Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Czesc chris my planujemy wyjazd od 15 sierpnia ale oprócz Plitvickich i Zadaru nie mamy konkretnego planu. Koniecznie chcesz jechać na Istrie? Prawdziwa Chorwacja to Dalmacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_66 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Czesc chris my planujemy wyjazd od 15 sierpnia ale oprócz Plitvickich i Zadaru nie mamy konkretnego planu. Koniecznie chcesz jechać na Istrie? Prawdziwa Chorwacja to Dalmacja. w zasadzie wszystko jedno mi gdzie - mam trzy priorytety - blisko z dojazdem (czyli nie w dół Chorwacji) - blisko nad morzem (100 m to już zdecydowanie za daleko) - porządny standard kempingu w sumie Istria trochę mi się znudziła ale nie mam pomysłu na jakiś kemp pomiędzy Rijeką a Zadarem ja jadę chyba 10 albo 11 sierpnia , teraz namiot dla odmiany i dla oszczędzenia czasu dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farwahar Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 A po co Wam hotel skoro macie właśnie wróciliśmy - hotel nam potrzebny by nie spać na parkingu, w zapakowanej przyczepie klamotami potrzebnymi na 3 tygodniowy pobyt stacjonarny... zwłaszcza, że przyczepka została już w Chorwacji.... z klamotami na kampingowym "depot" pozdr. Czesc chris my planujemy wyjazd od 15 sierpnia ale oprócz Plitvickich i Zadaru nie mamy konkretnego planu. Koniecznie chcesz jechać na Istrie? Prawdziwa Chorwacja to Dalmacja. sorki, że teraz ale wlasnie wróciliśmy..... tu chodzi o konkretny kamping, ULIKA, a nie o Chorwację /którą srednio lubię/, to tam jest atmosfera która cenię. Doskonale znam Bałkany i wybrzeże po Albanię..... ale najważniejsze jest miejsce w który ładujesz "akumulatory", towarzystwo znajomych itp itd....:)pozdr > Witajcie, czy ktoś planuje wyjazd na ten kemping w sierpniu? myślałem nad nim ale "600 m from the beach" skutecznie mnie odstraszyło szukam czegoś nad morzem przecież Autocamp ULIKA jest nad samym morzem - plaże mają błękitne flagi - do morza jest w zależności od miejsca postawienia przyczepki od 10 m do 100 - i to juz chyba przesadziłem, ale można to wszystko zobaczyć na mapach googla..... doprawdy nie wiem skąd te 600 m...??? to nie prawda że jest tak daleko do plaży. pozdrawiam i służę dodatkowymi informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 ... Autocamp ULIKA jest nad samym morzem - plaże mają błękitne flagi - do morza jest w zależności od miejsca postawienia przyczepki od 10 m do 100 - i to juz chyba przesadziłem, ale można to wszystko zobaczyć na mapach googla..... doprawdy nie wiem skąd te 600 m...??? to nie prawda że jest tak daleko do plaży. pozdrawiam i służę dodatkowymi informacjami Wszystko pięknie tylko zapomniałeś dodać, że kemp. Ulika koło Poreca jest kemingiem FKK - chris_66 zapewne miał na myśli kemp. Ulika k. Rovinj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farwahar Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wszystko pięknie tylko zapomniałeś dodać, że kemp. Ulika koło Poreca jest kemingiem FKK - chris_66 zapewne miał na myśli kemp. Ulika k. Rovinj. Fakt, ale szczerze mówiąc nie wiedziałem, że jest inny kamping Ulika... Ten , na który jeździmy to ten obok Poreca - naturystyczny kamping FKK kapitalnie położony, 4 gwiazdkowy... bardzo sprawnie prowadzony. polecam wszystkim, warto !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ... polecam wszystkim, warto !!! Chyba tylko nietekstylnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farwahar Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Chyba tylko nietekstylnym No jasne - wszystkim lubiącym wypoczynek na golasa - polecam ten piękny kemping w Chorwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi