cicik Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 witam czy któryś z kolegów z okolicy mógłby "podskoczyc" i wstępnie ocenić taką oto przyczepkę ? http://otomoto.pl/adria-unica-390-1996r-toaleta-bardzo-ladna-T4041659.html ode mnie to ponad 250 km a moj "smok" pali za trzy ... oczywiście pokryje koszta dojazdu i straconego czasy pozdr wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Może tutaj kogoś znajdziesz kto zobaczy tą przyczepę. http://forum.karawaning.pl/topic/13244-forumowicze-pomagaj%C4%85-ogl%C4%85da%C4%87-przyczepy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszK Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) strata czasu - oglądałem przyczepki w marcu u niego - szroty, pozostawiające wiele do zyczenia, gość ma w dupie oglądających, umowy na osoby trzecie.... o ile się nie myle to adria stoi u niego od roku ... Edytowane 6 Czerwca 2014 przez BartoszK (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 ... kolejna wtopa. dzieki za info!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1343 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 za niedlugo bedzie moja angielka do sprzedania jesli cie taka interesuje foty w profilu masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 fajna, ale ja musze do max 1000kg dmc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 ps. temat adrii o którą pytałem zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 witam ... kolejne podejscie j.w.t. ... http://olx.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-2002-caravelair-420-wroclaw-CID5-ID68QNF.html#c447107238 nie napalam sie ale ogolnie mi sie podoba i jest rzut beretem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Cicik oglądaj dobrze każde zdjęcie. Wydaje mi się to dosyć poważną wadą. O braku malowania na dole tej ściany już nie będę mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 napisałem gdzieś pytanko czy taka "usterka" dyskwalifikuje przyczepkę... ale gdzieś przy kompilacji moich tematów (faktycznie niepotrzebnie ich ze 3 naprodukowałem za co przepraszam!) zniknęło. ps. a o co chodzi z tym malowaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Porównaj malowanki ozdobne (te niebieskie) na lewej i prawej stronie budki. Generalnie w większości wypadków powinny być takie same. Ale widzę, że w Caravelair-ze nazwa modelu jest tylko na lewej ścianie , więc to normalna sprawa w tej marce. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że takie zgniecenie dachu nie wpłynęło na konstrukcję. To delikatna konstrukcja a drewniana listwa narożna, łącząca ścianę z sufitem musiała otrzymać jakieś tam uderzenie. Chyba raczej nie ma możliwości, żeby nie odbiło się to na całości budki a przede wszystkim na jej szczelności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 To już lepiej kupić po gradobiciu niż po takim dzwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Niski garaż? A to na dole? Napisz Kolego na PW podjedziemy razem się zobaczy na miejscu. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Robak70 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ała. dach w tym miejscu nawet jeżeli nie oberwał solidnie, a został "jedynie" przytarty, wgnieciony o drzewo / garaż lub co innego - zdecydowanie dyskwalifikuje tą przyczepę. w środku na fotkach też widać że tam między dachem a ścianą w tym miejscu nie ma kąta prostego. zdecydowanie szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 dzieki koledzy .. kolejna "odhaczona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi