MaciekW Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam Czy może mi ktoś polecić na terenie Poznania i okolic kogoś kto naprawi mi lodówkę w przyczepie. Przyczepa stoi w Kiekrzu bez możliwości transportu. Nawaliła podczas mojej nieobecności, więc trudno powiedzieć co było przyczyną. Przyczepa była podłączona do sieci 220V i lodówka świetnie działała wcześniej. Obecnie nie można jej uruchomić ani na 220V, ani na 12V ani na gaz niestety. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Może być pierdoła ale nie koniecznie ,trzeba szukać pomocy w okolicach koszt wymiany doscyć spory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaj Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opisz dokładnie czy na gazie jest płomień lub czy na 12 i 230V dochodzi napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi