Elmo19666 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Witam mam pytanie czy moze ktos wie na co odpalany jest piekarnik w przyczepie na prad czy moze gas nie moge sie dopatrzec zbytnio prosze o pomoc pozdrawiam basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 w mojej był na gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafko Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Piekarnik i gril jest na gaz. Z elektrycznym się nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek 65 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dodam , że posiada regulację temperatury jak w elektrycznym, po nagrzaniu utrzymywana jest stała , zaprogramowana temperatura. Posiadam instrukcję do piekarnika po angielsku więc (w razie potrzeby) mogę przesłać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmo19666 Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 super przyczepe mam tydzien swift challanger i dopiero w sobote moge sie zabrac w niej za pozadki ale ten piekarnik to nie daje mi spokoju i moje dzieciaki sa nim zachwycone jak cos to poprosze ta instrukcje to sobie potlumacze pozdrawiam basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek 65 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jak będą potrzebne inne instrukcje to też posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmo19666 Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 dziekuje moj piekarnik jest troche inny na pokretle mam rysunki ognika ale to to samo jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka_i_reszta Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Hej - wydaje mi się że piekarnik jest w każdym Swifcie taki sam - na gaz na 100% - trzy "ogniki" oznaczają moc/poziom płomienia. Odpala się go trochę trudno - trzymając wciśnięte pokrętło ustawione na maksymalny "ognik" długą zapałką/zapalarką zapala się w głębi piekarnika na samym dole płomień. My na wiosnę zrezygnowaliśmy z piekarnika - w to miejsce wstawiliśmy mikrofalówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafko Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Tylko mikrofala bez prądu nie zadziała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka_i_reszta Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Mikrofala bez prądu też działa - jako szafka kuchenna A w komplecie z kuchenką gazową mamy opiekacz do bułeczek, o którym to Szanowny Kolega Trafko będąc w zmowie z Sebą w Brennej-Leśnicy poinformował moje dzieci - i od tego czasu mam przechlapane (a raczej nakruszone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafko Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ale za to dzieci maja zawsze pyszne zapiekanki bez wychodzenia z przyczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi