Siany Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam wszytkich bardzo serdecznie, szukam chętnych ( najlepiej z dziećmi ) do wyjazdu wakacyjnego do Włoch. Termin 1 sza połowa Sierpnia. Nasza załoga to 2 + 2 ( dziewczynki 6 + 9 lat ) Siany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi-tom Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam W którą cześć Włoch się wybierasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siany Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Raczej wschodnia północ. Okolice Triest, Wenecja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokes Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 My się wybieramy na kemping Rosapineta od 02.08 http://www.rosapineta.it/home.php?lang=pl . Rezerwacja już zrobiona i opłacona więc miejsca raczej nie zmienimy Jedziemy w składzie 2+1(przyczepa) oraz 2+2 (do domku). Dzieci to same chłopaki od 3 do 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siany Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Wygląda obiecująco. Właśnie zrobiłem rezerwację i wspomniałem o Was. Jeśłi to nie jest kłopot to proszę na priva Wasze nazwisko to obsługa postawi mnie na tej samej działce ( mają dwie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Raczej wschodnia północ. Okolice Triest, Wenecja. @Siany Polecamy Pra delle Torri < info > byliśmy w tym roku Pozdrawiamy, Ir & Ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siany Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Bardzo ładnie. Może w przyszłym roku pojedziemy.. czas pokaże. Na razie pierwszy raz pojedziemy do Suchedniowa - moja druga połowa sceptycznie podchodzi to tej formy wypoczynku więc muszę się wykazać i liczyć na wsparcie forumowiczów celm pokazania innych wakacji. Córek nie muszę przekonywać - tupią nóżkami i czekają tylko na hasło : WYJEŻDŻAMY - DO WOZU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 I tak trzymac, my na 99,9% pojawimy sie 2 sierpnia w skladzie 2+2 (chlopak 6, dziewczynka 8 lat) i ze znajomymi z DE (2+1). Dzisiaj (w zasadzie przed chwila) wyslane zapytanie rezerwacyjne, zobaczymy co powiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_b Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 u nas plany się pomału klarują, urlop zaczynam w drugim tygodniu sierpnia aby przeczekać kumulację w IT, pierwszy tydzień spędzimy w HU (baseny i balaton) po 15 uderzamy na IT na tydzień, najrozsądniejszym wydaje się przyjazd 17.08 rano, wyjazd 23.08 miejsce jeszcze nie do końca wybrane, choć kilka typów już mam Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_b Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 My w sierpniu od 14.08 na 10 dni jedziemy na Węgry w planach Lipot, Sarvar i Bukfurdo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalumet Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) Witajcie, my się ok 2-3 sierpnia wybieramy do Włoch na tydzień i później na 2 tygodnie do Chorwacji. Do Włoch jedziemy po raz pierwszy i chcemy jechać w okolice Lignano Sabbadioro. Chciałem się zapytać bywalców, czy można spokojnie jechać bez rezerwacji? Przyznam, że chciałem raczej zrobić rekonesans Włoskich kempingów, dlatego nie chcę zbytnio robić rezerwacji... Edytowane 23 Lipca 2014 przez kalumet (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Spokojnie jedź bez rezerwacji. W okolicy (pomiędzy Triestem a Wenecją) są setki kempingów i bez problemu coś znajdziesz. Uważaj, bo niektóre wioski wakacyjne i kempingi przyjmują w sezonie minimum na 7 dni. Na kempingu Sabbiadoro jest specjalne miejsce dla oczekujących. To na tyle duży kemping, że codziennie jest rotacja. Miłych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalumet Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tak właśnie myślałem, ale wolałem się upewnić, ponieważ do tej pory zawsze rezerwowałem. Zauważyłem jednak w cennikach, że we Włoszech sierpień to właśnie największy sezon. Niestety muszę jeszcze trochę popracować, a już bym chciał się zając przygotowaniami przyczepki do wyjazdu Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Pamiętaj, że we Włoszech właśnie w sierpniu większość Włochów ma obligatoryjne wakacje. Wtedy rzeczywiście jest tłoczno, ale baza wakacyjna tez jest dobrze przygotowana na najazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 o u mnie chyba sie skonczy na przyjezdzie na partyzanta, obawiam soe tylko cen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi