fangorn Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Cześć . Mam pytanie zadatkowałem przyczepę tylko nie wiem jaki to model. Pomożecie właściicele sterckemanów? Model jest z 2001 roku. Napisałem wcześniej w odpowiedzi w tenacie strckemanów, ale wolę założyć nowy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Witam ! Wszystko powinno być w "papierach" przyczepy, zarówno w oryginalnych, jak i tłumaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fangorn Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ja pitole . Prześladujesz mnie. Dajżesz mi już spokój proszę nooo. Jeśli w ten sposób nabijasz sobie ilość postów kolego i doszedłeśdo "(eksperta karawaningu)" to ja tak nie chcę. Litości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Kristofer, kolega nie zrozumiał A może Kolega Fangorn prześladuje forum swoimi kolejnymi wpisami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ja pitole . Prześladujesz mnie. Dajżesz mi już spokój proszę nooo. Jeśli w ten sposób nabijasz sobie ilość postów kolego i doszedłeśdo "(eksperta karawaningu)" to ja tak nie chcę. Litości. fangorn, czy Ty czasem nie przesadzasz ? Co chciałeś pokazać pisząc ten post ? Zapewniam Ciebie ,że Kristofer nie nabija sobie postów tylko bezinteresownie chce każdemu pomóc . Masz okazję i też możesz sobie tyle postów nabić .Tylko pamiętaj aby były przynajmniej na poziomie takiej wiedzy jaką posiada Kristofer . Cześć . Mam pytanie zadatkowałem przyczepę tylko nie wiem jaki to model. Pomożecie właściicele sterckemanów? Model jest z 2001 roku. Napisałem wcześniej w odpowiedzi w tenacie strckemanów, ale wolę założyć nowy temat. Cześć ! a ja mam pytanie do Ciebie jak można zadatkować przyczepę nie znając jej modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fangorn Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Maras no można. Widziałem, sprawdzałemo, oglądałem. No cóż ale przyszła chwila aby dobrać to i owo do przyczepya muszę znać model. No dla tego pytam bo umówiłem się ze sprzedajacym że jąodbiorępo zarejestrowaniu jej przez faceta ot i tyle nie mam dostępu narazi do dokumentacji. A widziałem ją (dokumentację). No to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek72 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Witam ! Wszystko powinno być w "papierach" przyczepy, zarówno w oryginalnych, jak i tłumaczeniu Zgadam się, jeżeli sprzedający ma dokumenty od przyczepy ustalenie modelu nie stanowi problemu Nie bardzo rozumiem co stoi na przeszkodzie i zapytać sprzedającego o model przyczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fangorn Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nie, nie, dobra, przepraszam, nie było tematu. Sorki. Do nexta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 W kodzie VIN znajduje się handlowa nazwa przyczepy. Skrót rozszyfrujesz na necie, np. Burstenr 3546 to dajmy na to TS 465 Lux, a pod taką nazwą są zwykle wystawiane w ogłoszenich. PS Łapy precz od kota bo niejedna ekipe karawaningową już ratował lub wyposażył. Kiedyś 3 noce ustalaliśmy jaki kabel przyłaczeniowy jest najlepszy i taki właśnie mam. Tak więc troszeczkę dystansu i mniej nerwów zawsze działa na PLUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Nie, nie, dobra, przepraszam, nie było tematu. Sorki. Do nexta. A może do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi