MichalAndrychow Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Witam jak w temacie zabralem sie za przebudowe prysznica, celem dołozenia wc. Mam mały dylemat z czego zrobic brodzik wszystko co oferują sklepy internetowe nie pasuje chcialbym zrobic cos na wymiar . Czy ktos z was robił cos takiego?? Czy mozna zlecic komus wykonanie brodzika na kokretny wymiar?? Myslalem zrobic z agro marmuru ale jest troszke ciezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exen Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Cześć! Dobra robota Tu się chwalą, że robią wszystko: http://www.hbsurface.pl/galeria,5,pl.html oraz http://www.luxum.pl/brodziki_pl/ Wydaje się, że nie jest to trudny temat - tylko zamówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmtaxi Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 MichalAndrychowWysłałem pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek 65 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Nie wiem ile masz miejsca ale miałem podobny problem i rozwiązałem go jak na zdjęciu. Kupiłem brodzik akrylowy 70 cm i przyciąłem go do szerokości 61 cm. Służy już 4 lata i sprawuje się świetnie. Miałem mały kłopot ze spustem wody ale rozwiązałem go przez wycięcie ze starego brodzika spustu wody i wklejeniu go na sikaflexie 221. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsport Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 MichalAndrychow co to za tapeta na wewnętrznych ścianach kibelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalAndrychow Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 to wykladzina pcv z komfortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi