Kogi Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brat Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Niezła 'niespodzianka' ... portki kierowcy ciągle suche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek SO Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Na S8 bardzo często można spotkać takich kierowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 To już trzeba być kretynem, tak delikatnie mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybki Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Na S8 bardzo często można spotkać takich kierowców. jest tyle kamer na autostradach nikt nie widzi takich kwiatków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekbb Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Pewnie widzą ,ale co mają wysłać myśliwce? Mamy słabo oznakowane zjazdy ,może trzeba takie dupne znaki jak w Austrii czy Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalc3 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Po Szwecji nie jeździłem. Ale po Austrii, Niemczech, Francji, WB i paru innych się zdarzało. Co mnie u nich uderza to fakt, że znaki w większości są mniejsze niż u nas, jest ich mniej niż u nas, ale każda ich obecność jest na tyle przemyślana, że znacznie wcześniej, zanim pojawi się zjazd na autostradzie, wjazd na nią, wiem na jakim pasie mam się ustawić. U nas dość często spotykam się z tym, że dopiero przed samym zjazdem pojawia się pierwszy znak informujący gdzie skręcić. Nie ma wcześniej oznaczeń przygotowujących. Powoli zaczyna się to zmieniać na nowych autostradach, ale trwa to zdecydowanie zbyt wolno. I mam takie wrażenie, że nikomu na tym nie zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi