Skocz do zawartości

Jak u Was po Sylwku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Pochwalcie się jak u Was było na imprezach. Główki bolą czy raczej jest OK ? Ja jak prawie każdego roku Sylwestra spędziłem w domciu ze znajomymi. Poszalaliśmy trochę, a dzisiaj nawet czuję się zdrowy co nie każdego roku mogłem powiedzieć :serducha:

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie też spokojnie, mgła była i wyprawa pod Pałac się średnio udała, ale się za to wreszcie wyspałem. :serducha::swieca:

Opublikowano

Także spokojnie w domowym zaciszu ! W przyszłym roku musimy pomyśleć o wspólnym wypadzie ! Miałem się odchudzać od jutra a moja Basieńka z miłości zapakowała mi w trasę pełny bagażnik jadła !

Opublikowano

dopiero jeden dzień minął od nowego roku a to nowe już się zaczyna starzeć i od nowa trzeba czekać na nowe :swieca: -a może wszystko normalnieje :serducha:

Opublikowano

My byliśmy na balu organizowanym przez szkołę średnią (co roku organizują, my po raz pierwszy byliśmy). Atmosfera cudna, bawiliśmy się do 3, zespół ciekawie przygrywał... ale męczyłem się niemal do 17 :biwak::swieca: Było super :serducha:

Opublikowano
Super sylwester w gronie znajomych z forum :ok::lol::swieca::hehe:

Musiało byc fajnie - dodam,że nie zapomnieli o koledze i wykonali telefonik z życzeniami - ze wzruszenia kopara tak mi opadła , że się :lol: przez dłuższą chwilę nie mogłem :serducha: !!! :biwak:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświeżam, bo to fajny wątek retrospektywny :hehe:

Tegoroczny Sylwester bez śniegu (zapisuję coby na przyszły było wiadomo).

Co u kogo się zmieniło? wystarczy chwila wspomnień.

U mnie przez rok zmieniło się wiele. Najważniejsze, że Nowy Rok przywitałam w tym samym gronie, co poprzedni :-]

A w ogródku nowa - nie nowa przyczepka :hehe:

A w głowie tylko nowe plany wakacyjne :hehe:

Opublikowano
Tegoroczny Sylwester bez śniegu

za to u nas jest go dużo, dlatego za rok proponuję spędzić Sylwestra na Mierzeji Wiślanej nad morzem. Pozdrawiam.

Opublikowano

Fajnie .Sylwester z żoną i znajomymi na świeżym powietrzu w Manufakturze ,lampka szampana o północy ,wspaniały pokaz sztucznych ogni i do domu :hehe: