Kielek Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam Posiadam kontroler ładowania EPRC10-EC 12V/24V 10A . Na wyświetlaczu pojawiają się cyfry 0 - 9 oraz od 0. – 9. Cyfry te są wyjaśnione w instrukcji którą posiadam. Problem w tym, że pojawiają się tam również litery C L H. d Czy ktoś posiada taki kontroler i może mi wyjaśnić co te litery oznaczają ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carado Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Instrukcja obsługi http://www.ledon.pl/attachment.php?id_attachment=129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
California Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam, na solarach się nie znam ,ale w instrukcji na samym końcu jest adres i numer tel. do firmy i oni na pewno udzielą ci takich informacji co z tymi literami , bo sama instrukcja obejmuje jedynie same cyfry. Instr_EPRCx-EC_5A_10A.pdf Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Właśnie dzisiaj z nimi rozmawiałem i oni też nie mieli pojęcia co one oznaczają Wiem tylko że mam się tym zbytnio nie przejmować ale będę dalej drążył temat bo nie daje mi to spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
California Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam, no to "super servis/ producent" , jeśli coś sprzedaję i nie wiedzą jakie komunikaty wyświetla ich sprzęt. Takie rzeczy to chyba tylko w Polsce mogą mieć miejsce. Nie mniej pozostało ci jedynie kontrowanie instalacji podczas wyświetlania tych komunikatów, czyli podłączyć chociażby woltomierz , amperomierz i zapisywać wskazania a sam dojdziesz o co chodzi z tymi wyświetleniami. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Dzięki ktoś kiedyś napisał "Polska to dziwna kraina" ale może dlatego każdy w Polsce jest lekarzem, mechanikiem, elektrykie itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi