marcin1 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam Jak w temacie moje pytanie dotyczy ogrzewania w przyczepie. A mianowicie kupując przyczepę nie miała ona oryginalnie ogrzewania ale sprzedający kupił oddzielnie i miał je zakładać ale zdecydował się sprzedać przyczepę i dorzucił mi je Pytanie czy zakładać czy zabrać ze sobą jakiś grzejnik elektryczny Ale czy na polach kempingowych nie będzie wyrzucał korków Dodam ze to jest nasz pierwszy wyjazd w tym roku w sierpniu na mazury lub nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUTOJUR Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Zakładaj gazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jak dla mnie to gazowe ogrzewanie to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 W Polsce nawet w lecie przydatne jest ogrzewanie Farelka da rade jeśli dany kemping ma "gęsty" prąd i nie jest przesadne oblężenie przez turystów a piec gazowy daje Tobie pełna niezależność i np możliwość wyjazdów na dziko czy noclegów przelotowych (nie koniecznie już latem) więc dla mnie sprawa oczywista że jak masz wszystko to trzeba zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 wszystko mam jednego czego brakuje to przewodu miedzianego do butli i reduktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekzg Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 kompletuj i zakładaj. Ja jeździłem 2 lata bez trumy i olejak 600w na prąd dawał sobie radę bo przyczepka była mała.Pobór mały to i prądu wystarczało. Obecnie tym samym olejakiem nie jestem w stanie nagrzać wystarczająco przyczepy i przy temp bliskiej zera w środku robi się chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechw1963 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Tylko GAZ . :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskowy Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 grzejnik konwektorowy załatwia całą sprawę chyba że masz zamiar jeździć na dzikusa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jeśli masz sprzęt, to zakładaj, na pewno Ci się przyda nie raz. Natomiast jakaś mała farelka( mam na myśli niski pobór prądu np używanie na I stopniu grzania) też się przyda...zwłaszcza ,że za prąd za dobę zapłacisz nawet do 14 zł na Mazurach. Pozdrawiam i sprawnego montażu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi