finger Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Wreszcie mamy oddany nowy odcinek S3 . Dla mnie to głęboki oddech . http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,15955853,Ekspresowo_w_szesc_godzin_do_Warszawy__Otwieraja_niezbedny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Będziesz miał łatwiejszy dojazd na urlopowy wypoczynek nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Będziesz miał łatwiejszy dojazd na urlopowy wypoczynek nad morzem Ledwie się rozsiądę i już trzeba będzie wysiadać . Na przestrzeni lat widzę jak dojazd nad Zachodnie Pomorze się zmienia . W okolicę Koszalina jeździłem kilkoma wariantami , w tym również przez Berlin . Od jakiegoś czasu takich dylematów już nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO7 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Kto latem stał w korku do ronda w Skwierzynie, ten doceni namiastkę luksusu jakim obdarowali nas drogowcy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnionSkin Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Kto latem stał w korku do ronda w Skwierzynie, ten doceni namiastkę luksusu jakim obdarowali nas drogowcy, Gdyby się miało navi z TMC- to objechało by się korek, przy okazji zwiedzając bunkry MRU które są przy drodze http://fortyfikacje.legnica.pl/mru7.php http://www.bandurscy.com/2013/01/polnocny-odcinek-mru Oczywiście żart, ale może komuś się przyda jako przystanek w drodze z południa nad morze Edytowane 15 Maja 2014 przez OnionSkin (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Bajeczka. Nie można powiedzieć...pod kątem budowy autostrad i ekSpresówek trochę się dzieje. Ja czekam na S 8 na obwodnicy Marek i ta sama z Łodzi do Wielunia ,ta być może niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Osoby jeżdżące dużo wiedzą jak z upływem czasu zmienia się czas podróżowania na naszych drogach. Niedawno oddano do użytku odcinek A1 przy Włocławku - wszyscy jeżdżący tamtędy wiedzą jaka to oszczędność czasu. S3 oddana w całości też pozwoli nam zapomnieć o objeździe przez Berlin... Świat się jakoś dziwnie kurczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Bajeczka. Nie można powiedzieć...pod kątem budowy autostrad i ekSpresówek trochę się dzieje. Ja czekam na S 8 na obwodnicy Marek i ta sama z Łodzi do Wielunia ,ta być może niedługo Miałem okazję jechać S8 w drodze na zlot w Rozpłuciu . Jazda to bajka . Liczę na otwarcie dalszego odcinka , właśnie koło Sieradza i Łodzi . Chyba Ptaku mi wspominał , że to , zdaje się , na jesień 2014 . Edytowane 16 Maja 2014 przez finger (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekzg Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 W końcu się doczekałem teraz wyjazd nad morze w 80% na trasie szybkiego ruchu wystarczy złapać odpowedniego tira, włączyć za nim tempomat i patrzeć jak kilometrów do celu ubywa. Pani z poniższego zdjęcia rozdaje autografy na tej trasie - nie polecam bo słyszałem, że drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnionSkin Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Niestety: może się trafić że i tak trzeba będzie się w Skwierzynie zatrzymać. Bo tylko w tak zorganizowanym kraju jak nasz trzeba zjeżdżać z autostrad i dróg szybkiego ruchu aby zatankować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Nie tragizujmy . Zatankowany do pełna pod chałupą spokojnie dojeżdżam nad morze (ode mnie 500km) i kręcę się jeszcze po rejonie wystarczająco długo . A stacje paliw wyrosną szybciej niż nam się wydaje . ... I oby tak wypasione i z taką infrastrukturą jak na odcinku Gorzów - Szczecin . Wytyczone miejsca dla kamperów i przyczep to norma . Edytowane 16 Maja 2014 przez finger (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnionSkin Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No jasne, mój robi 1000km na zbiorniku Po grzyba od Sulechowa do Gorzowa jakieś stacje potrzebne jak do Alp dojeżdżam od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Pisałem oczywiście o jeździe nad morze z czepką i jak widać paliwa wystarcza . Pisałem też , że te stacje dość szybko się pojawią . Otwarli 37 km odcinka , więc jeżeli to taki problem ten chwilowy brak stacji to naprawdę nie wiem co napisać . Wku...ony może nawet zapchasz zestaw bez tankowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi