Irek3 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam ; zbliża się następny piknik kantry rozmawiałem z panem Darkiem Stępniem i dostałem następującą odpowiedż : witamoplaty beda takie same lub mniejszepodamy je w tym miesiacu na stronieprosimy o pomoc w propagowaniu western pikniku wsrodcaravingowcow -ulga bedziepozdrawiamdarek stepien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIXUS Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Cześć. Ja i Sława na 100% będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beadia Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 jakieś szczegóły? data, gdzie i w jakim miejscu ten kemping? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiaczek Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 kiedy , co i jak ? może kilka informacji . Jak z biletami ? Mam ochotę przyjechać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1701Mirek Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Irek , ja również rozmawiałem dzisiaj z Darkiem Stępień na temat Western Pikniku w Sułomino. Ja z Basią jedziemy do Sułomino na 100% . Jeżdzimy tam od 2010 roku, zawsze jest super zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIXUS Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Serdecznie Witam. 17 Western Piknik termin 17-20,07,2014. Miejscowość SUŁOMINO (przed Wolinem) nad Zalewem Szczecińskim. Programu narazie nie ma jeśli tylko będzie podany przez organizatora to podamy na forum. Irek 3 pisał ze rozmawiał z głównym organizatorem Panem Darkiem Stępniem o uldze dla Karawaningu. Osobiście w roku 1013 zniżkę otrzymałem. Impreza SUPER . Filmiki mozna oglądać na Youtube. Informacje o 17 Western Pikniku będa podawane na stronie http://www.western-piknik.pl/. Rysiaczek serdecznie zapraszamy Ciebie oraz wszystkich chętnych. Pozdrawiam Irek , ja również rozmawiałem dzisiaj z Darkiem Stępień na temat Western Pikniku w Sułomino. Ja z Basią jedziemy do Sułomino na 100% . Jeżdzimy tam od 2010 roku, zawsze jest super zabawa. Irek , ja również rozmawiałem dzisiaj z Darkiem Stępień na temat Western Pikniku w Sułomino. Ja z Basią jedziemy do Sułomino na 100% . Jeżdzimy tam od 2010 roku, zawsze jest super zabawa. Cześć Mirek Ja osobiście podjade do Pana Darka i porozmawiam ja cos konkretnego sie dowiem to podam na forum Oj Będzie sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek3 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Witam ; zbliża się następny piknik country rozmawiałem z panem Darkiem Stępniem i dostałem następującą odpowiedż : witam oplaty beda takie same lub mniejsze podamy je w tym miesiacu na stronie prosimy o pomoc w propagowaniu western pikniku wsrod caravingowcow -ulga bedzie pozdrawiam darek stepien Edytowane 17 Maja 2014 przez Irek3 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beadia Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 impreza na pewno fajna, czekamy na szczegóły fajnie byłoby pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1701Mirek Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 W Sułomino zawsze jest super impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1701Mirek Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Irek co jest ? Martwa cisza Darek Stępień się nie odzywał. Jak wygląda tegoroczny cennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek3 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Witam ; proszę o cierpliwość , po niedzieli chyba już trochę więcej będę wiedział . Arek pracuje prawie po sąsiedzku z firmą P. Stępnia , działamy na dwa fronty . Witam ; jak P . Stępień potwierdzi , że wracamy do Sułomina , to koszty pobytu będą niskie . Do roku 2008 nie płaciło nic , póżniej zbierali opłatę za parking tylko z soboty na niedzielę , o ile pamiętam to były kwoty 20 - 50 zł . ja akurat nie płaciłem to mogę się mylić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulislaw Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Witam Irek,czemu się budzisz tylko na piknik ❔,jest tyle fajnych spotkań,a Was nigdy nie ma. Pozdrawiam bardzo serdecznie i do zobaczenia. Ula, Stanisław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek3 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witam ; Stanisław na razie tak musi być . Taką obecnie mam prace . W wolne dni głównie soboty , niedziele jeżdżę na małe wypady .Świerkocin , Prenzlau w Niemczech , jezioro , ciepły kanał Dolnej Odry itp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulislaw Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Irek jak będziesz w przyszłości robić takie wypady daj znać na pewno skorzystam. Pozdrawiam Sławę Oczywiście Ciebie. Do zobaczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulislaw Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Irek przepraszam za zamianę żon, Arka też bardzo przepraszam i pozdrawiam. Najmocniej przepraszam i pozdrawiam Krystynę, oczywiście jeszcze raz pozdrawiam Sławę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi