BiA Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Panowie, jak w temacie - czym wyczyścić zaśniedziałe styki wewnątrz lampy ? Ile mogłem wyczyściłem je mechanicznie, ale w niektórych miejscach nie mam dojścia.Czy jest do tego przewidziana jakaś chemia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotii Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Oczywiście na przykład taki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk_22 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Zrób wszystko tym preparatem co jest wyżej pokazany. Bardzo pomaga i jest i wiele lepiej i nie trzeba wymieniać styków... Ja osobiście używam tego wyżej właśnie bo jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi