Jack Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Kierownik kempingu nr 140 w Suchedniowie zaproponował spotkanie dla forumowiczów w okresie Bożego Ciała. Dla wielu kemping jest znany z XIV zlotu -http://forum.karawaning.pl/forum/97-xiv-zlot-karawaningpl/ Cena oraz płatność za kemping. Cena za zestaw + osoby + prąd + prysznice wynosi 35 zł/dobę. Cena dotyczy załóg które będą zapisane na listę chętnych do przyjazdu do 18 czerwca Listę tworzymy na zasadzie kopiuj wklej.W celu eliminacji wszystkich niedomówień opłaty będą pobierane przez obsługę w chwili wjazdu na kemping. Załogi, które przyjadą wcześniej jak i zostające dłużej, będą korzystały z tej zryczałtowanej ceny przez cały okres swojego pobytu. Dla forumowiczów mających czasowe problemy z przyczepkami dostępne są domki Wymagana rezerwacja w recepcji. Przydatne linki przy planowaniu pobytu: http://www.suchedniow.pl/index.php http://www.swietokrz...net.pl/atrakcje http://www.swietokrz...turystyczne.php Dojazd S-7 od Warszawy O kempingu - 6 pryszniców z ciepłą wodą- 10 toalet damskich i męskich- zmywalnia naczyń- zrzut nieczystości- świetlica dla dzieci z tv -siłownia - wypożyczalnia sprzętu wodnego - cały teren jest monitorowany -możliwość wędkowania na rzece i w zalewie . Lista chętnych Jack - 3 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielczanin Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Lista chętnych 1.Jack - 3 osoby 2.Kielczanin-2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUMERANG Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Lista chętnych1.Jack - 3 osoby2.Kielczanin-2 osoby 3. Beruang - 2 + ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielczanin Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Zloty-spotkania proponowane przez Jacka mają niemal zawsze gwarantowaną piękną pogodę więc pewnie i tym razem będzie świeciło Słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 1. Jack - 3 osoby 2. Kielczanin - 2 osoby 3. Beruang - 2+? 4. GregorY - 3 osoby 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Wyjazd w tym terminie do Suchedniowa planowałem już w tamtym roku, więc też dopisuję nasza załogę. Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo Towarzycho na mur-beton. 1. Jack - 3 osoby 2. Kielczanin - 2 osoby 3. Beruang - 2+? 4. GregorY - 3 osoby 5. Port - 3 + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 noooo Port wreszcie się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 noooo Port wreszcie się spotkamy Czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jacek, ta cena 35 zeta (obojętnie ile osób w załodze) po prawda ? W tamtym roku na zlocie we wrześniu było chyba 40. Staniało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszorki Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Wyjazd w tym terminie do Suchedniowa planowałem już w tamtym roku, więc też dopisuję nasza załogę. Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo Towarzycho na mur-beton. 1. Jack - 3 osoby 2. Kielczanin - 2 osoby 3. Beruang - 2+? 4. GregorY - 3 osoby 5. Port - 3 + 1 6. Myszorki 2 + ? to sie okaże Przyjedziemy pewnie w środę pod wieczór, miło będzie znów zobaczyć znajome twarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 1. Jack - 3 osoby 2. Kielczanin - 2 osoby 3. Beruang - 2+? 4. GregorY - 3 osoby 5. Port - 3 + 1 6. Myszorki 2 + ? to sie okaże 7. Misio - 2+2 - (czyli zero ) My przyjazd środa wieczór - może już uda nam się przyjechać z rowerami ale to przed tym jeszcze długa droga... Czy są szanse zaklepania sobie miejscówki przy plaży ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorek2 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 My też z chęcią Wasz wszystkich zobaczymy:) 1. Jack - 3 osoby 2. Kielczanin - 2 osoby 3. Beruang - 2+? 4. GregorY - 3 osoby 5. Port - 3 + 1 6. Myszorki 2 + ? to sie okaże 7. Misio - 2+2 - (czyli zero ) 8. Dorek 2 - 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jacek, ta cena 35 zeta (obojętnie ile osób w załodze) po prawda ? W tamtym roku na zlocie we wrześniu było chyba 40. Staniało ??? Miło nas wspominają ze zlotu. Może to jest powód ceny za zdroworozsądkową ilość osób w załodze. Myślę. że znowu pozostawimy po sobie dobre zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszorki Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jacku a zlot karawanów już został zgłoszony do odpowiednich organów ?? Bo nie wiem czy mam zabrać jakieś gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jacku a zlot karawanów już został zgłoszony do odpowiednich organów ?? Bo nie wiem czy mam zabrać jakieś gadżety Tak. Kostnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi