Kogi Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Poszukuję żabek do przedsionka Isabella. Na Allegro itp nic nie znalazłem, w sklepach z artykułami kempingowymi też nie. Może ma ktoś pomysł jak inaczej zawiesić zasłony w/w przedsionku. Pozdrawiam Oto zdjęcie tego przedsionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 http://forum.karawaning.pl/topic/2158-firanki-w-przedsionku/?hl=%2Bzas%C5%82ony+%2Bprzedsionku&do=findComment&comment=46689 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogi Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dziękuję za szybką odpowiedź, sprubuję z haftkami krawieckimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Poszukuję żabek do przedsionka Isabella. @Kogilogi żabka plastikowa < zerknij Pozdrawiamy, Ir & Ed PS Zawsze wchodzimy/wprowadzamy rowery do naszego przedsionka przez drzwi z prawej lub lewej strony. ... nigdy nie wchodziliśmy środkiem. Edytowane 13 Maja 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogi Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Widzę że macie taki sam przedsionek, ale taka żabka chyba nie pasuje. Jakoś tego nie widzę. Skupię się na haftkach krawieckich. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 PS Zawsze wchodzimy/wprowadzamy rowery do naszego przedsionka przez drzwi z prawej lub lewej strony.IMG_1608.JPG94235827.jpg ... nigdy nie wchodziliśmy środkiem. I tu mamy odpowiedz na pytanie : gdzie dostaniemy żabki do przedsionka ? Brawo ired , tylko czy autora postu interesuje kto , kiedy i jakimi drzwiami wchodzi do przedsionka ? Staram się to zrozumieć i nie mogę. Podsumujmy to w ten sposób : za czasów PRL-u były ławki pod sklepami. Dzisiaj są strony internetowe z możliwością komentowania. Ale eksperci Ci sami .... Kogilogi , w mojej Isabelli mam takie oto żabki . Czy o takie żabki pytałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogi Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witaj kolego ja nie wiem jakie oryginalnie były załżone żabki. Mój przedsionek takowych już nie posiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek72 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Witaj kolego ja nie wiem jakie oryginalnie były załżone żabki. Mój przedsionek takowych już nie posiadał. Ale mocowanie żabek przedsionek posiada, tylko jakie ? http://sklep.kena.pl/product_info.php?cPath=47_54&products_id=791 Edytowane 13 Maja 2014 przez maniek72 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogi Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam. Zdjęcie wstawię jutro ale te żabki nie pasują ponieważ u mnie kółeczka tych żabek znajdowałby się u góry a nie na dole tak jak na fotce. Kształt tej plastikowej listwy do mocowania żabek jest w kształcie litery V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogi Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Załączam fotki plastikowej listwy. Kształem listwa przypomina literę V lub U. Edytowane 14 Maja 2014 przez Kogilogi (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Widzę że macie taki sam przedsionek, ale taka żabka chyba nie pasuje. Jakoś tego nie widzę. < ? Skupię się na haftkach krawieckich. ... zerknij niżej Załączam fotki plastikowej listwy. Kształem listwa przypomina literę V lub U. > C krok 1 > krok 2 > krok 3 > ... tak zawiesić zasłony w przedsionku ... jak połączysz wszystko razem, będzie OK Pozdrawiamy, Ir & Ed Edytowane 14 Maja 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogi Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Czyli żabka z tego zdjęcia będzie umieszczona poziomo, kulką w listwie plastikowej ma to sens. Kupię takie żabki no i powinno być ok. Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek72 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Już był taki temat z tym typem mocowania żabek do przedsionka http://forum.karawaning.pl/topic/5844-jakie-%C5%BCabki-do-zas%C5%82onek-w-przedsionku/ znalazłem na allegro http://allegro.pl/uchwyt-zabka-zaczep-zaslonek-firan-przedsionka-i4235603886.html Edytowane 14 Maja 2014 przez maniek72 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogi Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) maniek72 to chyba strzał w 10 bardzo dziękuję za pomoc ,myślę że te żabki sprawdzą się najlepiej. Pozdrawiam Żabki kupione 20 sztuk. Edytowane 14 Maja 2014 przez Kogilogi (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Kogilogi te żabki sprawdzą się na pewno. Mam taki sam przedsionek i zasłonki z tymi żabkami. Po zakupie pozostaje Ci tylko przyszycie ich do zasłon Edytowane 15 Maja 2014 przez rapid (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi