MaK Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Czolem forumowicze, moj niemieckojezyczny znajomy zwrocil sie do mnie o pomoc/porade w znalezieniu miejsca na Mazurach, w ktorym chcialby z zona spedzic dwa tygodnie sierpnia. Nie posiada przyczepy, wiec zalezy mu na spokojnym, zadbanym pensjonacie, hotelu o w miare przyzwoitym standardzie nad jeziorem w ktorym mozna plywac. Jest to czlowiek sportowo aktywny lekko po piecdziesiatce, ktory chcialby tez wykorzystac to miejsce do wypadow samochodem w interesujace miejsca w blizszej i dalszej okolicy. Mam nadzieje, ze jest miejsce na moje zapytanie w Forum kempingowym. Dziekuje liczac na pomoc. Z Essen pozdrawia MaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO7 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Proszę bardzo: http://www.golebiewski.pl/mikolajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stef Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Panorama - Nowe Guty. Dość drogo ale znajomy od 2 lat tam jeździ i jest super zadowolony http://www.masuren-seenplatte.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaK Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dziekuje Domino7, podesle mu. Chyba jednak to nie bedzie to czego szuka. Znajac go, bedzie tam sie czul jak ja na kempingu z wodotryskami, zjezdzalniami, dyskoteka i animacja. Wejdzie do jeziora i oplynie je wplaw miedzy 10.00 a 16.00. Ale dzieki. MaK Stef, podeslalem. Nastepne tez podesle. Dzieki! MaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) moj niemieckojezyczny znajomy zwrocil sie do mnie o pomoc/porade w znalezieniu miejsca na Mazurach, w ktorym chcialby z zona spedzic dwa tygodnie sierpnia. Nie posiada przyczepy, wiec zalezy mu na spokojnym, zadbanym pensjonacie, hotelu o w miare przyzwoitym standardzie nad jeziorem w ktorym mozna plywac. Jest to czlowiek sportowo aktywny lekko po piecdziesiatce, ktory chcialby tez wykorzystac to miejsce do wypadow samochodem w interesujace miejsca w blizszej i dalszej okolicy. @MaK Polecam dwa znane nam dobrze miejsca A i B < lokalizacja, w panelu przy A i B masz GPS, przybliż ... A = Sorkwity < zerknij B = Augustów < zerknij Pozdrawiamy, Ir & Ed Edytowane 12 Maja 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalKJ Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Hotel Country w Kosewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi