Regan_SH Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam, mam pytanie dot. toalety a mianowicie, posiadam w swojej przyczepie przenośną, turystyczną toaletę Porta Potti czy jakoś tak, aby jej używać trzeba mieć jakiś płyn/chemię. I teraz pytanie, jaka chemia, gdzie mogę ją kupić, jak często ją wymieniać (korzystać z niej będzie raczej dziecko i tylko w nocy) tzn jak długo można tam to trzymać zanim nie zacznie się wydobywać jakiś magiczny zapach Nie mam doświadczenia z tematem, dlatego pytam. Dzięki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 No płyn musi być bo inaczej będzie smrodek a jaki kupisz to już zależy, poczytaj tutaj http://forum.karawaning.pl/topic/4901-chemia-do-toalet-krajowej-produkcji/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosek Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kolego wpisz w wyszukiwarkę " instrukcja używania toalety przenośnej " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Na forum jest sporo tematów dotyczących chemii i obsługi kibelków. Skorzystaj z wyszukiwarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi