Robak Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Kobieta z brodą, czy facet w sukience? Czy Polska jest zacofana pokazując piękne ciała, czy może Europa jest postępowa, a my oderwani od pługa? Edytowane 11 Maja 2014 przez Robak70 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Czyli KIEŁBASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Conchita z Kiełbasą, tak będzie po Polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosek Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 A jakby był-a " normalny-a" to też by wygrał-a , czy ten utwór był rzeczywiście taki piękny ? Czy żeby coś osiągnąć trzeba być innym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1343 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 W europie jest chyba wiekszosc tranzwestytow byc moze i w jury byli dlarego wygrala piosenka takasobie nie to co my slowianie gdzie wystepowaly PRAWDZIWE Slowianki:wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlp Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Hmmmm.... Nie jestem bardzo konserwatywny, ale mimo wszystko mocno trafiło do mnie parę rzeczy z tego: http://subiektywa.blogspot.com/2014/05/zwyciezczyni-czy-zwyciezca-eurowizji.html Co tutaj dużo mówić, z ostatniego komentarza śmieję się kiedy mi się tylko przypomnie . I bez obrazy dla "to". :] Edytowane 11 Maja 2014 przez zlp (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Porażka i tyle. Z założenia, to konkurs audio-tele, więc co ma jury do tego. Jury to widzowie... A co do osoby Conchity Kiełbasy i jej/jego występu... Ckliwa piosneczka, pod publiczkę, nie wnosząca nic nowego. Wygląd - żenada, ni to pies ni wydra, jak można zrobić z siebie coś takiego. Można zrozumieć, że ktoś czuje się kobietą, urodziwszy się mężczyzną lub odwrotnie. Ale robienie z siebie kobiety z brodą... ohyda. To po prostu brak umiejętności i pomysłu na siebie. Czyli zwykła celebryctwo. byle tylko zaistnieć, wszystko jedno jak.... Dla mnie absolutne zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riko Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 No cóż kiedyś takie "rzeczy to w cyrku można było oglądać, dziś mamy telewizję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Porażka i tyle. Z założenia, to konkurs audio-tele, więc co ma jury do tego. Jury to widzowie... A co do osoby Conchity Kiełbasy i jej/jego występu... Ckliwa piosneczka, pod publiczkę, nie wnosząca nic nowego. Wygląd - żenada, ni to pies ni wydra, jak można zrobić z siebie coś takiego. Można zrozumieć, że ktoś czuje się kobietą, urodziwszy się mężczyzną lub odwrotnie. Ale robienie z siebie kobiety z brodą... ohyda. To po prostu brak umiejętności i pomysłu na siebie. Czyli zwykła celebryctwo. byle tylko zaistnieć, wszystko jedno jak.... Dla mnie absolutne zero. Kajetan brak pomysłu na siebie ? Mówisz o zwycięzcy, pomysł wypalił cel osiągniety. Nawet ja dzisiaj grzebałem z 15 minut w internecie żeby dowidzieć się o co chodzi, facet to czy baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Wynik tego konkursu jest odzwierciedleniem europejskiego społeczeństwa: Prymitywizm! To nie jest jakaś posrana TOLERANCJA pod którą przypisuje się wszystkie słabości współczesnego porąbanego świata. . W naturze matka Lwica jak czuje że młode kocię "jest inne" to go nie karmi i niech zdycha, bo przetrwać muszą te najsilniejsze najnormalniejsze, najczystsze w gatunku/rasie. To dyktuje instynkt. Ludziom instynkt dawno już odrąbali inni ludziostwory, właśnie ci inni którzy drą ryja o tolerancję i udają że są tacy sami. I teraz powiedzieć że to to coś co wygrało jest takie same ? Brak słów. Tak jak w świecie dziko zwierzęcym, tak samo selekcja powinna być u homo sapiens, tymczasem mamy homo porąbantus, czyli mamy jak mamy na własne życzenie w imię tolerancji... Porażka i tyle. Z założenia, to konkurs audio-tele, więc co ma jury do tego. Jury to widzowie... ... Przy dzisiejszych możliwościach, nie ufam wynikom - wszystko jest względne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkwiatek Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Czyli KIEŁBASA To raczej kicha z wodą, z zapewne mocno wypracowanym flakiem. Kiedyś wydaliłem z siebie genialną myśl, że „ awans zależy od wytrzymałości nabłonka płaskiego”. Ów nabłonek pokrywa np. oba końce przewodu pokarmowego. Nie wiem, jaką gender ideę miał nieść ten przekaz Eurowizji ale nasz Sobieski niepotrzebnie bronił pradziadków Adolfa i innego dziadostwa pod Wiedniem. Car nie będzie musiał użyć atomówek, by rządzić Europą, bronioną przez generałów z wąsami, bez jaj, z obolałymi kiszkami z powodu przerw w dostawie lubrykantów . Wystarczy sabotaż lub desant na fabryki wazeliny i defilada krasnoarmiejców pod Łukiem Triumfalnym w Paryżu jest faktem. Edytowane 11 Maja 2014 przez adamkwiatek (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) A największym rozczarowaniem dla nas i naszych znajomych jest fakt, że to przedstawiciel Austrii. Kraju, do którego od lat jeździmy na narty i czasem kilka dni spędzamy z budą. I od zawsze Austria kojarzyła nam się ze spokojem, normalnością i szeroko pojętym "ordungiem" A tu masz babo placek Takie "coś" wystawili.... Kajetan brak pomysłu na siebie ? Mówisz o zwycięzcy, pomysł wypalił cel osiągniety. Nawet ja dzisiaj grzebałem z 15 minut w internecie żeby dowidzieć się o co chodzi, facet to czy baba Tak, ale zastanów się głęboko, czy to z szacunku dla osiągnięć wokalno-muzycznych (bo te były, jak dla mnie dość mizerne), czy z niezdrowej fascynacji zjawiskiem i pogoni za tanią sensacją ??? Gdyby chłop miał naprawdę talent i dobry pomysł na muzę - nie potrzebowałby kiecek, depilowania nóg i malowania ust szminką, przy jednoczesnym starannym zaroście twarzy... Na pewno ktoś by go zauważył Edytowane 12 Maja 2014 przez Kajetan (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 A największym rozczarowanie dla nas i naszych znajomych jest fakt, że to przedstawiciel Austrii. Krju, do którego od lat jeździmy na narty i czasem kilka dni spędzamy z budą. I od zawsze Austria kojarzyła nam się ze spokojem, normalnością i szeroko pojętym "ordungiem" A tu masz babo placek Takie "coś" wystawili.... Tak, ale zastanów się głęboko, czy to z szacunku dla osiągnięć wokalno-muzycznych (bo te były, jak dla mnie dość mizerne), czy z niezdrowej fascynacji zjawiskiem i pogoni za tanią sensacją ??? Gdyby chłop miał naprawdę talent i dobry pomysł na muzę - nie potrzebowałby kiecek, depilowania nóg i malowania ust szminką, przy jednoczesnym starannym zaroście twarzy... Na pewno ktoś by go zauważył Z szacunku dla tego co serwuje tv rezygnuję z abonamentu na tv sat. Generalnie to co serwuje nam telewizja opiera się na takim syfie w uproszczeniu. On muzycznie nawet ok podobno (tam mówi żona, która coś tam muzycznie liznęła). A tym jednym występem załatwił sobie fantastyczna promocje. Wszyscy i tym mówimy choć nikt z nas nie widział jego występu do końca pewnie Podobnie z taką gwiazdeczką Disneya Miley Cyrus. Jak wydoroślała i skończył sie kontrakt z Disneyem nikt jej muzyki nie chciał słuchać i kupować. Pokazała cycki w teledyskach, zaczęła umieszczać wulgarne fotki na Instagramie i poszło. Zupełny top wszystkich zestawień popularności. Starzejemy się ! Zobaczcie jak komunikują się nasze dzieci gimnazjaliści. Zapytajcie co to snapchat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi