bikers Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 I znowu poraz 7 wybieram sie z rodzinka 2+2 do Chorwacji termin kolo 20 lipca jesli ma ktos ochote lub jedzie pierwszy raz zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchdziadka Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Mam pytanie...ile się tak mniej więcej jedzie z przyczepą do Chorwacji??? Byłem tam już chyba z 4x ale zawsze autem na solo...więc trasę robiło się dość szybko... Na ile dni wtedy minimum jechać z przyczepą...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 To zależy skąd i dokąd i jak jedziesz :-D czy ciągiem czy z noclegiem na parkingu gdzieś w trasie. Jak często robisz postoje. My 1500 km wyjazd po 6 na miejscu 12 następnego dnia. W trakcie spanie jakieś 6h. Postoje na tankowanie co ok. 300 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafik Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 My wstepnie planujemy CRO pod koniec lipca wlasnie, ekipa 3 rodzinna, ale na razie wszystko w fazie planow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Za dnia 600-650 km z dziećmi na pokładzie to max. Trzeba jeść, tankować, prostować kości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikers Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 w tym roku planujemy otok murter jestem z stargard szczecinski chcemy wyjechac kolo 17 lipca a spimy na parkinagach akurat z tym to nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufolz Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 .... jestem z stargard szczecinski .... czasami nie pchaj się przez Polskę tylko do Niemiec i dalej Autostradami.. w Polsce stracisz dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchdziadka Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ja startowałbym właściwie z okolic Piły. Co do terminu to myślałem o drugiej połowie lipca... Gdybym jechał w pólnocną część Chorwacji to wtedy przez Niemcy i Austrie(tylko jak radzicie sobie z płatnymi tunelami???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikers Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ja startowałbym właściwie z okolic Piły. Co do terminu to myślałem o drugiej połowie lipca... Gdybym jechał w pólnocną część Chorwacji to wtedy przez Niemcy i Austrie(tylko jak radzicie sobie z płatnymi tunelami???) jak masz ochote mozesz sie przylaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchdziadka Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) jak masz ochote mozesz sie przylaczyc Chętnie, jeśli tylko znajdę jakaś cepkę dla siebie... Dokąd się dokładnie wybierasz??? Edytowane 18 Maja 2014 przez duchdziadka (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikers Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Chętnie, jeśli tylko znajdę jakaś cepkę dla siebie... Dokąd się dokładnie wybierasz??? w tym roku otok murter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchdziadka Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 No to daleko się zapuszczasz. Byłem na tej wyspie dwa lata temu zrobiliśmy sobie tam postój w drodze do Makarskiej...tak średnio nam się podobało... Jakiś konkretny plac??? Masz jakiś adres żeby sobie spojrzeć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ja startowałbym właściwie z okolic Piły. Co do terminu to myślałem o drugiej połowie lipca... Gdybym jechał w pólnocną część Chorwacji to wtedy przez Niemcy i Austrie(tylko jak radzicie sobie z płatnymi tunelami???) Gdzie byś do Cro nie jechał to z WLKP tylko przez Niemcy Mam pytanie...ile się tak mniej więcej jedzie z przyczepą do Chorwacji??? Byłem tam już chyba z 4x ale zawsze autem na solo...więc trasę robiło się dość szybko... Na ile dni wtedy minimum jechać z przyczepą...??? Zdarzyło się wyjechać ok 18 i na ok 10 rano być na wybrzeżu ale zdarzyło sie też jechać 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchdziadka Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Zazwyczaj jezdzilem przez Niemcy, ale w zeszłym roku leciałem przez Polskę i nie mogę narzekać. Dużo bliżej na pewno, a czasowo to samo...przynajmniej samochodem bez przyczepki. Widzę, że jestes z Poznania czy oprócz Manczaka sa jeszcze jakieś warte polecenia wypożyczalnie przyczep w okolicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Z przyczepą przez PL,CZ jest dłużej mimo że bliżej i sie namęczysz bo to nie co solo, wyprzedzanki itd Niestety w kwestii wypożyczalni nie pomoge bo nigdy nie korzystałem i nawet się nie orientuje gdzie są i co mają a czego poszukujesz? ograniczenia holownika, ilość osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi