mesert Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Sezon uważam za rozpoczęty, idąc za ciosem (do Bożego Ciała daleko) proponuję spotkanie na łowisku ,,Szuwar" w Mucharzu, powiat wadowicki. http://www.lowisko-szuwar.pl/lowisko.html Łowisko jest położone w obrębie planowanego zalewu Świnna Poręba, miejsce jest nam znane ze spotkania beskidników 2-3 lata temu. Do naszej dyspozycji jest osłonięta wiata z grillem, toalety, ciepła woda. Cena za pobyt to 25 zł. bez prądu i 30 zł. z prądem od załogi za dzień. Do tego dochodzi możliwość zakupu, lub samodzielnego złowienia pstrąga w cenie 21 zł. kg. Oto link pokazujący lokalizację łowiska: http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/default.aspx?crs=EPSG%3A2180&bbox=539329.8125,215143.6328125,540168.09375,215727.2265625&variant=ORTO Ze swej strony liczę, że tym razem odwiedzi nas ozdoba Tarnowa, ulubieniec kobiet w każdym wieku - Rafał K. , oraz nasz nowy DJ Krixos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Miss Tarnovia sie ma pokazać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesert Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Seba , to nie takie proste, Ty wiesz jaki on ma napięty terminarz? emerytki z Niemiec, za chwilę z Austrii, chłop się przecież nie rozerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 A kiedy planujesz wędkowanie?? nie mam daleko więc na rybki mogę podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafko Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wędkować możesz kiedy tylko chcesz. Cennik i regulamin jest na stronie łowiska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wiem ale samemu to tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 To termin masz w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesert Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jeżeli byłby ktoś chętny , to ja już od czwartku jestem zwarty i gotowy. Łowienie najlepiej mi wychodzi na stoisku rybnym, chociaż wydaje mi się ,że hodowla pstrąga nie jest mi całkiem obca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 o widzisz nie doczytałem moje przeoczenie ale nie wiem jak będzie bo będę po dorszach na bałtyku ale na same rybki chętnie wpadnę w sobotę do południa Ja ogólnie uwielbiam wędkować więc możemy się zgadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 aleś trafił z terminem, własnie rozpatrywaliśmy choćby Brenną, byle w domu nie siedzieć , ale .... Zabiorę wiatrówkę , łatwiej z niej trafię jakiegoś śledzia niż za pomocą haczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafko Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Tak jak wujo Mesert pisze , miejsce znane przez beskidnikow. Ojjjj brakuje nam naszej flagi i kociołka na trójnogu. Rafalku tesknimy za toba i za twoja flaga. Myślę ze teraz dasz nam radość przybywając i zaszczycajac nas swoja obecnością . Koniecznie flaga i trójnóg z toba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Marcinku, Rafał i jego wizyta jak najbardziej tak, ale nie zapominaj że trójnóg i kociołek też już jest na wyposażeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Z racji lokalizacji jako pieśń wiodącą na spotkanie proponuję : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesert Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Krixos, zapodałem sprzęt grający, będzie trochę mniej okablowania, potrzeba tylko źródła i oczywiście Leo Cohen i ,,Alleluja" Zaraa, zapomniałem o jakiejś liście obecności: 1) Mesert 1 2) Trafko 2 3) Seba1-2 4) Marco69-2 5) Krixos 2 Edytowane 8 Maja 2014 przez mesert (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Krixos, zapodałem sprzęt grający, będzie trochę mniej okablowania, potrzeba tylko źródła i oczywiście Leo Cohen i ,,Alleluja" Zaraa, zapomniałem o jakiejś liście obecności: 1) Mesert 1 2) Trafko 2 3) Seba1-2 4) Marco69-2 5) Krixos 2 już Leo spakowany z najlepszymi przebojami Pisać ile dzieciaków będzie W tym terminie to ich święto , więc trzeba będzie jakąś zabawę milusińskim przygotować U nas jak zwykle cała trójka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi