gogo102 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam . Zna ktoś może jakiś kemping,pole namiotowe lub miejsce postoju z przyczepą w okolicach Kazimierza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) klik nie wiem tylko czy działa, bo temat stary i tu jakiś namiar Edytowane 7 Maja 2014 przez Pierzasty (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) Witam . Zna ktoś może jakiś kemping,pole namiotowe lub miejsce postoju z przyczepą w okolicach Kazimierza ???? @gogo102 Puławy Pole namiotowewe #35 < punkt B na mapie > A - B - C = 15,6 km Kazimierz Dolny Pozdrawiamy, Ir & Ed Edytowane 7 Maja 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogo102 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Kemping u Państwa Pielaków odpowiadałby w 100% .Tylko że najświeższe info z 2010 r . Może wiecie coś aktualnego o tym miejscu ? Planuję wyjazd na Boże Ciało i chętnie bym się tam zatrzymał.W starszych postach-odpowiednia cena i atmosfera. Oczywiście czekam na dalsze namiary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 tu jakieś telefony są. zadzwoń zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 i daj znać co ustaliłeś bo też myślałem o Kazimierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 ...a z resztą zrobiłem to za Ciebie, bo sam myślę o wypadzie do Kazimierza...Kemping działa, sezon zaczął się u Nich 3 tygodnie temu. Za 2 osoby, kampera / zestaw z p-pą, prąd itd. 60 złociszy. (dzieci nie liczą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogo102 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 tu jakieś telefony są. zadzwoń zapytaj są telefony , tylko głuche .Będę szukał dalej w necie . Dzięki. ...a z resztą zrobiłem to za Ciebie, bo sam myślę o wypadzie do Kazimierza...Kemping działa, sezon zaczął się u Nich 3 tygodnie temu. Za 2 osoby, kampera / zestaw z p-pą, prąd itd. 60 złociszy. (dzieci nie liczą) Dzięki WIELKIE. Planujecie może wypad na "długi łikend" czerwcowy czy wcześniej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 arek to kiedy tam lecimy to mozna by bylo zwiedzić kazimierz-Nałęczów-Puławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 są telefony , tylko głuche .Będę szukał dalej w necie . na komórkę się dodzwoniłem...odebrała starsza Pani i podała mi info które wcześniej zapodałem arek to kiedy tam lecimy to mozna by bylo zwiedzić kazimierz-Nałęczów-Puławy Nie wiem Jarek, można by coś pokminić, ale raczej w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 moze na dzien dziecka zrobimy dzieciakom jakas fajna wycieczke i zarazem niespodziankę? Albo boże cialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Kemping u Państwa Pielaków odpowiadałby w 100% .Tylko że najświeższe info z 2010 r Byłem w roku 2012 i kemping "żył". O moim pobycie można poczytać w relacji "Wakacje 2012" (link w stopce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Spablo spoko relacja, w sumie to nie wiem jak ale mi umknęła. Ciekaw jestem co wymyślisz teraz...? Mazury, przez dln. Śląsk i Roztocze? Wracając do tematu, to w 2012 płaciłeś więcej niż Babka mi podała, ciekawe czy nnie zrobiła tego dla" zmylenia przeciwnika" (dziś tel. powiedziała mi za 2 osoby ze wszystkim 60zł.) moze na dzien dziecka zrobimy dzieciakom jakas fajna wycieczke i zarazem niespodziankę? Albo boże cialo Jarek, można by pomyśleć na dzień dziecka,ale muszę przedyskutować to z generałem armii Dorotą G. , żebym nie został rozstrzelany za sprzeniewierzenie się najwyższej władzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Spablo spoko relacja, w sumie to nie wiem jak ale mi umknęła. Ciekaw jestem co wymyślisz teraz...? Mazury, przez dln. Śląsk i Roztocze? Plan mam. Ułożony od ubiegłego roku. Czeka. W 2013 nie udało nam się go wdrożyć, ale jest. Na chwilę obecną nie mam nawet budki. To jednak nie problem. W tym roku też pewnie nici z urlopu, ale jak to mówią: "co się odwlecze..." Sorki za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comsio Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) K , Dolny, w Boże Ciało dobry pomysł, pewnie bym się pisał. Jarek dobrze mówi Nałęczów, Puławy. Edytowane 8 Maja 2014 przez comsio (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi