david_dv Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam chciałbym się pochwalić naszym nowym nabytkiem cepka dla 2+1 kupiona w kwietniu a zdjęcia robione na weekendzie majowym wszystko w przyczepie wygląda idealne jedyna rzecz jaką przerabiałem to szafa ale to w poprzedniej też przerabiałem na półki jednak z małym dzieckiem to jest bardziej pakowne niż wieszak a i butla gazowa była holenderska jest butla BP LIGHT kompozytowa wszędzie pozakładane żarówki led przedsionek kompletny pełny + letni 2 fartuchy książki z instrukcjami no żyć nie umierać cepka kupiona dzięki koledze z Lublina gfizyk który po jednym sygnale zareagował natychmiast podjechał obejrzał mówił OK muszę podkreślić że nigdy się z nim nie widziałem ani nie rozmawiałem kompletnie obca osoba a tak super załatwił sprawę SERDECZNE DZIĘKI DLA CIEBIE kolego gfizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witamy wśród KNAUSIAKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jeśli Gfizyk w tym maczał palce to musi być super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfizyk Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Cieszę się, że mogłem pomóc :-) Niech się dobrze spisuje! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniekag Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Fajna. Gratulacje. Ma więcej miejsca w przestrzeni kuchennej niż moja. Jeśli planujesz dłuższe wojaże, to bym jeszcze zainwestował w zaczep stabilizowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 WOW - piękna !! Tylko nie pokazuj Mariolce lodówki bo będzie mi suszyła głowę o taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekzg Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 no i brawo niech służy dzielnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzzb Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam kolejnego Knausiaka i gratuluję fajnego nabytku - dużo dałeś za nią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi